Acesta a dezvăluit că actuala lui stare de sănătate nu-i permite să facă prea multe, astfel că și- a anulat filmarea unul clip muzical, spre dezamăgirea fanilor săi.

dani

Mesaj Dani Mocanu

[Sursa foto: Instagram-Dani Mocanu]

Dani Mocanu se confruntă cu probleme de sănătate

Manelistul a lămurit situația pe InstaStory, acolo unde a menționat că are doar ”o mică răceală”, dar care nu-i permite să-și desfășoare activitatea în această perioadă.

Citește și: VIDEO- Victoraș Micula, implicat într-un nou scandal. Milionarul s-a filmat în uniformă și la volanul unei mașini de poliție

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trebuia să filmez la piesa mult așteptată Frații, dar planul nostru este diferit de planul lui Dumnezeu. El a hotărât să-mi trimită o mică răceală să nu mai pot filma și așa am decis până mă refac să lansez piesa asta pentru EL. Valurile Vieții. Dumnezeu să fie cu voi- Amin ”, a scris Dani Mocanu pe contul său de Instagram.

Manelistul a dezvăluit câți bani câștigă din TikTok

O prezență constantă pe live, Dani Mocanu a vorbit deschis despre câștigurile sale din TikTok. Acesta a dezvăluit că este foarte mulțumit de cât a câștigat, iar cu banii respectivi vrea să ajute mai multe familii nevoiașe.

Citește și: Florin Salam a făcut un scandal uriaș în momentul în care Roxana Dobre a fost curtată. Totul s-a petrecut la hotel

„TikTokul mi-a adus foarte mulţi bani. De când am intrat pe TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari până acum. Cu banii ăştia, fac bine, tata e deja pe drum la o familie să le facă căsuţa, o să filmăm după. Totuşi mi-aş dori ca acum să se închidă şi să dispară platforma”, a spus manelistul pe TikTok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si