Totul ar fi pornit de la o remarcă făcută de Victor Micula la adresa lui Dani Mocanu. Afaceristul s-a arătat deranjat de faptul că manelistul stă în preajma persoanelor ce-i vorbesc urât.

Dani Mocanu, replici acide la adresa unui afacerist din România

''Un anunț pentru Victor Micula. Tu știi că eu sunt respectos și că am șapte ani de acasă, nu înjur pe aici, poate foarte rar.

N-am să te înjur, n-am să vorbesc urât. Nu-mi stă în carecter, ideea e în felul următor. A fi bun nu înseamnă a fi fraier.

Citește și: Un nou scandal în showbiz-ul românesc. Alex Bodi face declarații despre Florin Salam, pe care l-ar fi împrumutat cu bani

Și dacă vrei îți dovedesc că nu sunt fraier când vrei tu. Vorbești mult și prost, Victore. Până acum nu ți-am arătat puterea mea, dar nu vreau, vreau să rămâi în continuare prietenul meu” a spus Dani Mocanu pe live, pe Tik-Tok.

Victor Micula este în război cu Dani Mocanu

Omul de afaceri a povestit cum Dani Mocanu s-a plimbat cu una dintre mașinile sale de lux, iar în urma acestui gest, Victor Micula s-a ales cu o amendă din partea polițiștilor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Clipe grele pentru Dani Mocanu! Mama manelistului s-a operat în Turcia, iar el nu i-a putut fi alături

''Eu nu pozez în șmecher. Eu pe platforma asta pot spun că sunt șmecher. Nu ți-am dat la block, mi-am schimbat numărul. Vrei să le spun oamenilor ce încerci să mă faci să te ajut, cu alea. Vrei să vorbim aici? Nu vă jucați cu mine. Eu nu-ți vorbesc de mai sus decât sunt, tu ești șmecher că vei ajunge la pușcărie peste o lună.

Ți-au interzis ăia să mai vii 15 ani în Elveția. Am plătit o groază de bani ca să scoată Lamborghini-ul pentru faptele tale. Nimeni nu mai are numărul meu de telefon, îl are doar cine ar trebui să-l aibă. Nu pot să stau la masă cu un om care stă cu unul care mă înjură.'',  a spus Victor Micula pe Tik-Tok.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si