Dani Mocanu se află în arest la domiciliu după ce a snopit în bătaie un bărbat într-o benzinărie. cântărețul a fost acuzat de tentativă de omor și a fost reținut, pentru 24 de ore, în data de 24 august 2022.

S-a filmat în timp ce lua masa în mașină

Oamenii legii l-au săltat pe artist, dar și pe fratele acestuia, direct de pe Aeroportul Otopeni, după incidentul care a avut loc într-o benzinărie din Pitești. 

Recent, cântărețul a postat, pe platforma Tik Tok, un videoclip care a fost văzut de peste un milion de utilizatori. Acesta a avut o întâlnire cu avocatul său, iar în timp ce se îndreptau spre casă, reprezentantul manelistului a dorit să se oprească la un restaurant pentru a lua masa.

Citeste si: VIDEO: Fane Vancică a fost reținut pe Aeroportul Otopeni. El se întorcea din Italia

Dani Mocanu s-a filmat în timp ce mânca în mașină, pe bancheta din spate, în timp ce avocatul său se ospăta la câțiva metri de el, la masă.

Dani Mocanu nu are voie să iasă în public

Pentru că se află în arest la domiciliu, Dani Mocanu nu are voie să iasă în public fără autorizație.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Răsturnare de situație în cazul arestării lui Dani Mocanu

”Dacă astea sunt legile, trebuie să le respectăm. În timp ce domnul avocat și-a comandat ceva să mănânce la masă, eu mănânc aici (n.r.

în mașină, pe bancheta din spate). Sănătate, Doamne ajută! Și vine și desertul acum. Respectați legile, da? Asta este, hai, sănătate, s-avem poftă!”, a spus Dani Mocanu în filmulețul postat pe Tik Tok.

Citeste si: VIDEO| Dani Mocanu dă replica după ce a fost arestat: „Nu am lovit pe nimeni, am fost doar să-i împac”

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si