Veteranul de război a fost găsit mort după o partidă de amor cu trei femei. Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a murit în Argentina, la Buenos Aires.

Citește și: Patru persoane, arestate preventiv şi o a cincea în arest la domiciliu, după ce au omorât în bătaie un bărbat

El ar fi participat la o orgie sexuală alături de trei femei.

Moartea lui Daniel Rusticane, în vârstă de aproximativ 60 de ani, este învăluită în mister. Autoritățile care au ajuns la locuința bărbatului l-au găsit cu mâinile și picioarele legate.

„Mi-a trimis un mesaj audio noaptea, spunând că era cu două sau trei femei”, a declarat prietenul victimei, potrivit Mirror.uk.

Ce au transmis autoritățile

Poliția americană consideră că la mijloc se află ceva premeditat și a pornit în căutarea celor trei femei. Totodată, din casă lipsea telefonul mobil, iar din fața casei lipsea autovehiculul bărbatului, motiv pentru care polițiștii iau în calcul și varianta unui jaf.

Conform primelor informații, polițiștii au găsit mașina abandonată la câteva străzi distanță de casa lui din Gregorio de Laferrère, Buenos Aires, Argentina. În urma autopsiei, medicii au constatat că Daniel Rustican a suferit un atac de cord.

Daniel Rusticane, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost găsit mort, legat de mâini și de picioare de pat, după o întâlnire cu trei femei pe care le-a cunoscut pe Tinder, o aplicație de

întâlniri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Membrii familiei au făcut apel la vecini pentru descrierea celor trei femei care au dispărut, lăsându-l pe bărbat legat, potrivit mirror.co.uk.

Se ia în calcul și varianta ca bărbatul să fi murit în timpul unui jaf. Oamenii legii le caută pe cele trei femei care l-au contactat ultima dată pe Daniel.

Citește și: Moartea misterioasă a unei femei. Decesul ei nu a fost descifrat nici la 2 ani de la tragicul eveniment

Întrucât de pe proprietatea victimei lipseau vehiculul și telefonul mobil, poliția tratează moartea sa ca fiind suspectă.

Polițiștii au descoperit camioneta Ford Ranger furată, abandonată la cinci străzi de locuința sa din Gregorio de Laferrère, Buenos Aires, Argentina.

Ei analizează în prezent un set de amprente găsite pe volanul vehiculului. Ei au găsit, de asemenea, un cuțit pe bancheta din spate.

Un amic de al lui Daniel, care își păstrează anonimatul, a transmis: „Mi-a trimis un mesaj audio noaptea, spunând că era cu două sau trei femei”.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Scene terifiante în SUA. O mamă și-a ucis fiicele de 5 și 15 ani după o discuție aprinsă cu fostul soț. Criminala și-a împușcat fiicele în timp ce dormeau

Ancheta este supravegheată de un procuror, care nu exclude posibilitatea ca un joc sexual să fi avut loc înainte ca victima să fie jefuită.

Rezultatele preliminare ale autopsiei au indicat că veteranul din Războiul din Falklands, care a fost în Regimentul 3 din La Tablada, a suferit un atac de cord.

Citește și: Rămășițele unei femei dispărute anul trecut ar fi fost găsite pe un traseu montan din Gorj. Lângă ele se aflau un ghiozdan și pastile antidepresive


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si