El a murit după ce s-a prăbușit în baie, în timp ce se afla în vacanța cu familia sa. Nimeni nu știa că adolescentul suferea de o boală cardiacă care a fost pentru el ca o „bombă cu ceas”.

Citește și: O femeie a stat în casă cu cadavrul partenerului ei, aproape o lună, în Iaşi

În urma autopsiei, s-a descoperit că Daniel Smyth, din Irlanda, avea aritmie cardiacă.

Mai exact, bătăi neregulate ale inimii. Tânărul nu știa că suferă de această afecțiune și, în timpul unei vacanțe de familie în Sunny Beach, Bulgaria, săptămâna trecută, studentul s-a prăbușit în baia camerei de hotel și a murit pe loc, relatează Mirror.

Citește și: Biletul de adio lăsat de femeia care a murit în Mamaia, după ce s-a aruncat de la etajul 8 al hotelului

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„A avut o afecțiune cardiacă, despre care nu știa. Era o bombă cu ceas, practic, pentru că era inevitabil, tocmai s-a întâmplat să apară când era în vacanță”, a declarant Ellen Devenney-Adams, din County Derry, verișoara lui Daniel.

Daniel nu știa că este bolnav

Tânărul avea o boală foarte gravă despre care nu știa. Ellen spune că „ a avut cel mai obraznic și molipsitor zâmbet”, s-a

culcat devreme sâmbătă seara pentru că se simțea rău și, ca urmare, s-a trezit la primele ore ale dimineții, cu o stare de rău și mai avansată. A intrat în baie, dar s-a prăbușit, lovindu-se și spărgând o parte din toaletă, ușa dușului și chiuveta.

Căderea lui a dus la inundarea camerei și a provocat o scurgere în hotel, alertând personalul hotelului. Când au mers să vadă de unde provine scurgerea, angajații au găsit trupul neînsuflețit al lui Daniel, zăcând pe podeaua din baie.

A băut sâmbătă seara, dar autopsia a confirmat că alcoolul nu a jucat niciun rol în moartea lui.

Citește și: Moarte cruntă pentru doi tineri de 17 și 20 de ani. Scuterul lor a fost izbit de un excavator

„Medicii au descoperit că avea această bătăi neregulate ale inimii, numită aritmie cardiacă. În rest, era un băiat de 19 ani în formă și sănătos”, a spus Ellen.

Citește și: Ce s-a întâmplat la înmormântarea Anamariei, fetița de 12 ani găsită fără suflare într-un apartament din Berceni. Gestul total neașteptat, făcut de mama copilei: „Oare de ce?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si