După 20 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Daniel se declară mai mult decât mulțumit de venitul pe care îl are. Românul a ajuns să câștige cât un director de bancă. Cu toate acestea, meseria care îi aduce bani mulți, are un mare dezavantaj, potrivit informațiilor transmise de actu.fr.

Câștigă cât un director de bancă, muncind pe un vas de croazieră. Ce a mărturisit Daniel?

Daniel este un român originar din Constanța. De 20 de ani, Daniel muncește pe un vas de croazieră, iar de-a lungul carierei sale a străbătut lumea la bordul mai multor nave renumite.

În prezent, Daniel muncește pe un vasul de croazieră “Stena Vision” ca supraveghetor al celor patru zone de restaurant. Această meserie îl face pe Daniel mai mult decât mulțumit de venitul pe care îl are.

Citește și: Cum îți poți îmbunătăți starea mintală? Lucrurile mărunte, pe care le poți faci zilnic, îți pot schimba viața. Care sunt?!\

El este Daniel, românul care lucrează pe un vas de croazieră și câștigă cât un director de bancă

[Sursa foto: actu.fr]

Românul a mărturisit că a ajuns să câștige cât câștigă un director de bancă în România.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Aici, salariul mediu net este de 600 de euro... Fac asta de 20 de ani. La nivelul meu, câștig cât un director de bancă în țara mea, de trei-patru ori mai mult decât salariul mediu, a declarat Daniel", potrivit sursei citate anterior.

Daniel a continuat mărturisind că această meserie are și un dezavantaj: timpul pentru odihnă, care nu ajunge mereu la nivelul ideal.

"Odată ce ai gustat această lucrare în care câștigi mult mai mult, chiar dacă timpii de odihnă nu sunt întotdeauna ideali, e greu să te întorci", a declarat Daniel, potrivit sursei citate anterior. 

Citește și: A fost declarată decedată, dar a început să miște la morgă. Cazul care a șocat un oraș întreg: "Nu există nicio explicație"

Foto simbol- vas de croazieră

[Sursa foto: istockphotos]

Românul a mărturisit că are un contract permanent de patru săptămâni pe vas și patru săptămâni de odihnă, pe care le petrece în România. Bărbatul a declarat că petrece suficient timp acasă, iar zborurile către casă sunt plătite de companie.

"Contractul meu, permanent, este de patru săptămâni lucrate integral la bord, timp de patru săptămâni de odihnă cu zborul meu spre România plătit de companie. Este suficient să mă ducă acasă, încă îmi oferă suficient timp", a declarat Daniel, potrivit sursei citate anterior. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si