Close sidebar
Close sidebar

Daniel, Mădălin şi Daniel sunt cei trei poliţişti care au reuşit să îl prindă pe agresorul fetei din Alba Iulia! Respect pentru aceşti oameni în uniformă!

O fată a fost bătută şi tâlhărită într-o scară de bloc în Alba Iulia. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din blocul în care a mers tânăra au dus la prinderea atacatorului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cei trei poliţişti care s-au ocupat de caz sunt extrem de tineri. Daniel, Mădălin şi Marcel sunt cei trei care au pus cap la cap toate indiciile primite şi au dus la prinderea celui vinovat.

"Ei sunt Daniel, Mădălin şi Marcel. Ei sunt poliţiştii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul uşor pentru că fata agresată nu îşi aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Ştia doar că îi lipsesc telefonul şi portofelul. Aşa că tinerii poliţişti i-au refăcut traseul din acea zi. În final au ajuns şi la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere şi au fost oripilaţi de ce au văzut. Din acel moment identificarea şi prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

FELICITĂRI TINERILOR POLIŢIŞTI ŞI COLEGILOR DIN BIROUL DE INVESTIGAŢII CRIMINALE!", este mesajul transmis de către reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne în care este prezentată şi o poză cu cei trei tineri poliţişti care au lucrat la acest caz. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI