Close sidebar
Close sidebar

"Daniel ne-a salvat. Ne-a ajutat sa nu-l mai omoram noi…" Marturia cutremuratoare a doi parinti care si-au pierdut unicul copil

Povestea a doi parinti care ar fi trebuit sa puna capat vietii fiului lor de nici doi anisori este sfasietoare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daniel era un baiat de numai 21 de luni, fiul lui Ali si al lui Dan. Parintii lui au fost cei care au facut publica povestea si imaginile suferintei prin care au trecut.

Copilul se nascuse la 26 de saptamani, asa ca a fost pus intr-un ventilator timp de 16 zile.
Cei doi au avut ocazia sa petreaca un an cu cel mic, inainte ca viata sa-i fie luata. Ali a decis sa posteze imaginile pe internet pentru a-i anunta pe ceilalti ca povestea continua pentru cei care si-au pierdut pe cineva drag din cauza cancerului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cand avea 21 de luni, Daniel avea leucemie pentru a doua oara, care-i va fi si fatala. Dupa ce i s-a administrat chimioterapie, a putut merge acasa sa-si serbeze ziua de nastere.

Dar leucemia s-a intors si i-a format o tumora pe creier.

Potrivit Daily Mail, citat de stirirol.ro, parintii au impartasit cat de inspirati au fost de curajul fiului lor, pe care l-a aratat cat timp era in viata. Ei cred ca Daniel s-a sacrificat pentru a-i opri pe ei de la a lua deciza de a-i opri aparatele care-l tineau in viata.

Daniel a murit chiar inainte ca parintii lui sa faca gestul dureros de a-i opri aparatele, mama sa povesteste: ,,A fost ultimul lui gest de a ne salva. A facut totul mult mai usor pentru noi”.

La inmormantare toata lumea plangea, in afara de mama lui, care a spus ca nu vrea sa isi dezonoreze fiul, care nu a varsat niciodata vreo lacrima, desi durerile prin care trecea erau cumplite.

Acum cei doi parinti strang bani pentru a infiinta o fundatie care sa-i ajute pe alti copii ce se afla in aceeasi situatie cu fiul lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI