Daniel Donnan, un tânăr atlet „talentat” din Irlanda de Nord, făcea antrenamente la sala de sport când a început să se simtă rău. În mod incredibil, trei zile mai târziu era mort.

Citește și: Valeriu s-a stins din viață pe masa de operație, în Vatra Dornei. Tânărul venise la spital după ce se accidentase la fotbal

Tânărului de 21 de ani i s-a spus că are cancer după ce a căzut în sala de sport și a murit doar trei zile mai târziu.

De ce s-a petrecut atât de rapid tragedia

Daniel Donnan a fost transportat de urgență la spital după ce s-a simțit rău în timpul unui antrenament avut joia trecută.

El a murit luni la spital, înconjurat de cei dragi care nu își explică cum s-a produs atât de rapid tragedia, relatează Belfast Live.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Daniel era la sală, i s-a făcut rău pe banda de alergare și a început să-și piardă puterea în partea dreaptă a corpului după ce a coborât de pe bandă”, a povestit fratele său, Curtis.

Daniel a simțit că i se schimbă tot corpul, ca și cum nu-l mai controlează și a fost dus de urgență la Spitalul din Ulster, unde i-au făcut o scanare a creierului, care a arătat că existau sângerări.

Citește și: Este doliu pe scena muzicii. Un cunoscut cântăreț și compozitor a decedat

„Daniel a făcut vineri un RMN și apoi a fost supus unor tomografii și ecografii.

A fost diagnosticat vineri seară cu o tumoare la creier și luni l-am pierdut pe veci", a mai spus Curtis.

Medicii atrag atenția că trebuie să existe o mai mare conștientizare a tinerilor, în special în ceea ce privește verificarea și recunoașterea simptomelor cancerului.

Daniel era campion la bowling

Daniel, din localitatea Donaghadee Co Down, a fost un sportiv pasionat de bowling și a câștigat numeroase titluri cu clubul local la care era înscris.

„Daniel a fost vicecampionul Under 25 la Asociația de bowling din Irlanda de Nord în 2018 și a câștigat la simplu sub 18 ani în 2019, ceea ce i-a permis să concureze la campionate”, a spus Curtis.

„De asemenea, a câștigat o serie de campionate locale. Era un mare gurmand care iubea cafenelele și restaurantele din Belfast. Îi plăcea să experimenteze diferite mâncăruri și era iubit de familia și prietenii lui”, a povestit fratele îndurerat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si