Close sidebar
Close sidebar

Daniela Crudu a dispărut din mediul online. Bruneta a luat decizia la scurt timp după ce a devenit mamă

Daniela Crudu a devenit mama unei fetițe superbe la începutul lunii mai. Deși a împărtășit totul cu fanii pe rețelele de socializare, bruneta a luat o decize greu de înțeles de către urmăritorii săi.

Diana Bostan,

Daniela Crudu

[Sursa foto: Facebook- Daniela Crudu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vedeta a decis să-și închidă contul de instagram, însă nici pe celelalte rețele de socializare nu este prea activă. Acest lucru i-a făcut pe fani să se întrebe ce se întâmplă cu proaspăta mămică.

Daniela Crudu a renunțat la contul său de Instagram

Bruneta și-a obișnuit fanii să posteze zilnic, chiar și după ce a născut, atunci când a publicat prima imagine cu fiica ei pe rețelele de socializare.

Citește și: FOTO: Smiley și Gina Pistol au spus marele ”Da”. Cum a arătat frumoasa prezentatoare TV în rochie de mireasă

Fosta asistentă TV și-a șters contul de Instagram fără a da vreo explicație celor ce o urmăreau. Ultima postare a Danielei a fost dintr-o clinică de înfrumusețare, acolo unde proaspăta mămică a apelat la o serie de proceduri estetice.

”Am fost gravidă și n-am avut voie să-mi fac nimic, abia așteptam să revin, primul lucru a fost să revin aici”,

a spus atunci Daniela Crudu, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Proaspăta mămică, Daniela Crudu, a revenit la noi pentru un make-over compus din:  Slimming Face, 3  zone Botox,  Mezoterapie cearcăne”,  au anunțat esteticienii care s-au ocupta de prpceduri.

Daniela Crudu radiază după naștere. Vedeta și-a revenit în formă și dansează printre biberoane

Daniela Crudu a postat un video în care se poate observa că și-a revenit la forma inițială și că este plină de energie.

Citește și: Loredana Chivu a suferit de curând o intervenție chirurgicală. "Am trecut prin crize și dureri teribile"

Cât despre tatăl fetiței, Daniela vrea să-l țină departe de atenția publică, iar despre el se știe doar că are 27 de ani, este machedon și că nu vrea să apară la televizor.

Citește și: Daniela Crudu, apel disperat, după ce fostul ei iubit a dispărut fără urmă de câteva luni: „Orice informație despre el poate ajuta”

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit”, a spus Daniela Crudu, la Antena Stars.

Daniela Crudu a ales numele ”Daiana” pentru micuța sa

"O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Daniela Crudu trece printr-o sarcină cu probleme: „Mi-a fost rău de tot. Nici nu am putut să ies din casă”

Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.", a mai spus bruneta, la Xtra Night Show.", a declarat Daniela Crudu, în exclusivitate la Xtra Night Show.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI