Daniela Constantin este tânăra din satul Polocin, comuna Polonești care a reușit să obțină media de 9,9 anul acesta la examenul de bacalaureat, clasându-se astfel pe locul II la nivelul județului Vaslui. Tânăra a făcut multe eforturi în timpul celor 4 ani de liceu, însă satisfacția de la final nu s-a comparat cu nimic. Eleva Colegiului Național „Gheorghe Rosca Codreanu” este recunoscătoare familiei și profesorilor pentru răbdarea de care au dat dovadă în tot acest timp, dar și pentru susținerea cu care au îndrumat-o pe tot parcursul timpului, potrivit vremeanoua.ro.

Daniela își dorește să devină arhitectă

De altfel, Daniela Constantin este una dintre cele mai bune eleve din Polocin. Tânăra și-a dorit enorm să își facă părinții mândri, astfel a învățat din greu. A trecut „Testul Maturității” cu media 9,90, obținând 10 la Matematică, 10 la Fizică si 9,70 la Limba Romană. Este fericită că după cei patru ani în care a făcut naveta între Bârlad si Polocin a reușit să obțină aceste rezultate. De-a lungul timpului a demonstrat că este o elevă conștiincioasă și silitoare, iar la finalul liceului a devenit un adevărat exemplu printre tinerii din generația sa. 

Citește și: Bacalaureat 2023. Promovabilitatea din acest an! Unde s-a înregistrat 0% rată de promovare?

La sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2023 au fost prezenți 125.352 de candidați, care au trecut prin toate probele.

La sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2023 au fost prezenți 125.352 de candidați, care au trecut prin toate probele.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

În continuare, Daniela Constantin își dorește să studieze arhitectura și este sigură de faptul că o să reușească tot ce și-a propus.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Rezultate după contestații BAC 2023. Când sunt publicate notele pe Edu.ro?

„În definitiv, rezultatele mele sunt dovada muncii mele, a profesorilor mei de la clasă, care au avut o nesfârșită răbdare cu elevii, și a susținerii nelimitate din partea părinților. Mă bucur pentru reușită, dar știu că nu poate spune totul despre mine, știu că mai sunt elevi care aveau șansa unui același rezultat, prin munca depusă. În continuare, vreau să studiez arhitectura, la Cluj sau București, pentru care nota de la examenul de bacalaureat contează în proporție de 30%, restul fiind acoperit de un portofoliu de lucrări personale și o probă practică”, a declarat Daniela Constantin, pentru sursa citată.

Rata cea mai mare de promovare a fost atinsă în județul Brăila, 87,3%.

Rata cea mai mare de promovare a fost atinsă în județul Brăila, 87,3%.

[Sursa foto: Pexels.com]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat 2023 au fost prezenți 125.352 de candidați, care au trecut prin toate probele. Dintre aceștia 91.246 au reușit să obțină note de trecere. În acest an a fost atinsă o rată de promovare de 72,8%.

Rezultatele sunt puțin mai slabe decât anul trecut, dar mai îmbucurătoare față de cele din anul 2021, când rata de promovare a fost de 67,8%.

În Ilfov există cea mai mică rată de promovare, acolo unde doar puțin peste 50% dintre elevi au reușit să obțină note de trecere. La polul opus, rata cea mai mare de promovare a fost atinsă în județul Brăila. Aici, 87,3% dintre elevi au promovat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si