Artista Daniela Gyorfi și-a deschis sufletul și a povestit cu sinceritate pentru Kfetele.ro despre diverse etape din viața sa.

Momente grele pentru Daniela Gyorfi și pentru mama ei

Kfetele: Descrie-mi puțin cum era mama ta și ce fel de relație aveați. În anul 1980, a suferit un accident ce v-a schimbat viața amândurora. Cum arăta viața ta înainte, dar și după nefericitul accident, în urma căruia a rămas paralizată?

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns din nou la spital, în Turcia: ”Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști”

”Nu aș vrea să plâng acum. Din păcate, pentru mama mea, a fost așa o situație tristă, cum erau înainte timpurile. Părinții nu iți spuneau: “Te iubesc!”. De asemenea, și părinții ei au divorțat... și ea a avut o copilărie destul de grea. Așa erau timpurile… Dar a fost un om foarte ambițios! A rămas paralizată la 29 de ani, în urma accidentului. Era țesătoare și lucra la depozit la Unirea. Avea a doua funcție imediat după șef, cum erau pe atunci meseriile astea. Făcuse un progres enorm la firma asta. După aceea a avut acestă nenorocire de accident stupid, pe de-o parte, pe de altă parte, probabil așa a fost să fie. Ea s-a transformat într-un om foarte puternic și am rămas doar eu cu ea. A fost foarte greu, un om paralizat să aibă grijă de un copil”, a spus artista.


Daniela Gyorfi - artistă

Daniela Gyorfi - artistă

[Sursa foto: Daniela Gyorfi - Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Jador, fotografie inedită alături de iubita lui: ”Ești ceea ce mi s-a întâmplat mai frumos în viață”

Ce nu ar ierta Daniela Gyorfi într-o relație?

Kfetele: De mai bine de 15 ani trăiești o frumoasă poveste de dragoste alături de George Tal. Ce nu ai ierta în relația ta de cuplu?

Daniela Gyorfi nu ar accepta niciodată violența de orice fel în relația ei.

Daniela Gyorfi nu ar accepta niciodată violența de orice fel în relația ei.

[Sursa foto: Daniela Gyorfi - Facebook]

”Cu George am o relație de 17 ani, am pornit chiar pe 18 ani. Ce nu aș ierta? E clar, violența domestică, verbală și să fiu în situația în care nu mă pot baza pe el! În timp, relația noastră s-a sudat și suntem un cuplu normal, în care ne certăm, ne împacăm și trăim stări normale zi de zi. După atâția ani, zi de zi, trebuie să ajungi la un numitor comun și trebuie să înțelegi anumite lucruri, necesitați și nevoi ale partenerului. Partenerul nu este bunul tău propriu! Este o ființă umană care are nevoi și dacă poți să înțelegi asta și ți-a demonstrat că în timp este alături de tine și trageți amândoi la o căruță… Asta este tot ceea ce contează! Restul, cu bune, cu rele, cu minusuri, cu plusuri, nici eu nu sunt perfectă, nici el nu este perfect. Chestia asta... că dacă m-ar înșela, astea sunt discutabile. Poți să spui că: “Da! Mă despart de el!”, dar de multe ori ai văzut cum spun multe… “Vai! Poate să facă orice că eu îl iert!” După aceea a venit și cu copii acasă și tot a lăsat-o. Dacă vrea să plece, un om pleacă! Nu fac nimic deosebit. Dacă ar face ceva, nu știu… Acum zic că poate nu l-aș ierta, dar poate… l-aș ierta.

Nu stiu.. În momentul ăsta nu poți să spui despre un om că ești legat de el pe viață. Așa ar fi frumos să îmbătrânim împreună, dar niciodată nu se știe”, a mai explicat Daniela Gyorfi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Interviu integral pe Kfetele.ro .


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si