Close sidebar
Close sidebar

Daniela Nane a filmat la Hollywood pentru o productie a carei actiune se petrece in Romania! In film apare si Tudor Petrut din "Liceenii"

Actrita Daniela Nane a filmat in Statele Unite pentru o productie a carei actiune se va petrece in Romania.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Daniela Nane a fost in Statele Unite pentru filmari la productia „Sounds Of Silence”. Filmul este realizat la Hollywood insa actiunea acestuia are loc in Romania, conform actorului roman Tudor Petrut, stabilit de mai multi ani peste ocean.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Desi nu ne-am mai vazut de mai bine de 20 de ani, iar pe atunci era inca studenta la actorie, ne-am reintalnit cu mare placere chiar pe platoul de filmare. Daniela Nane a interpretat unul dintre rolurile principale in recenta productie „Sounds Of Silence”. Pelicula, a carei poveste se petrece in Romania, a fost filmata integral pe platourile holwoodiene. Am avut timp sa depanam amintiri”, a scris Petrut pe contul lui de socializare.


Tudor Petrut este cunoscut din seria filmelor „Liceenii”, unde a jucat rolul olimpicului Serban, favoritul profesoarei de matematica Isoscel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI