Close sidebar
Close sidebar

Dansul "Fifty Shades of Gray" care te va lasa fara rasuflare. Ea este legata la ochi, iar el este fermecator. Clipul a devenit viral in toata lumea.

Vadim Garbuzov si Kathrin Menzinger, doi dansatori profesionisti, au realizat o coregrafie pe muzica din filmul controversat "Fifty Shades of Gray".

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Kathrin Menzinger este o dansatoare profesionista din Viena, Austria, iar din 2004, partenerul ei este dansatorul canadian Vadim Garbuzov. Impreuna, cei doi au castigat foarte multe competitii si sunt campioni europeni si mondiali.

Kathrin Menzinger si Vadim Garbuzov au realizat o coregrafie pe coloana sonora a filmului "Fifty Shades of Gray" care a devenit virala pe retele de socializare. Dansul este unul pasional si a primit aprecieri de la oameni din toata lumea.


"Am vizionat si revizionat de atatea ori acest clip si nu pot sa descriu in cuvinte cat de exatraordinar e! Felicitari", "O coregrafie frumoasa, executata frumos. Felicitari, faceti o treaba extraordinara", "Kathrin, o performanta stralucita. Iti taie rasuflarea. Este uimitoare complexitatea miscarilor si fluiditatea cu care te misti. O treaba extraordinara", sunt doar cateva dintre comentarii.

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI