Close sidebar
Close sidebar

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

"Sunt fericită!"; Bursucu și Ana-Maria Barnoschi i-au transformat ziua într-o adevărată sărbătoare

Alexandra Costea,

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, gazdele emisiunii "Roata Norocului", difuzată la Kanal D în fiecare seară de duminică, de la ora 20:00, au adus bucurie de nedescris pe chipul Dariei Alexandra Ionescu, o adolescentă diagnosticată cu tulburare din spectrul autist.

Citește și: Carina, la control! Raluca Bădulescu, indignată de defilarea concurentei de la “Bravo, ai stil!”

Daria este elevă în clasa a zecea la liceul "Gheorghe Lazăr" din București și o admiratoare a celebrului show.  Dorința ei cea mai mare, aceea de a fi în culisele show-ului preferat, a fost îndeplinită; adolescentă a fost invitată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi să participe la filmările "Roata Norocului".

Tânăra a trăit la maximum bucuria de a fi în culisele celui mai iubit game show din România.

Daria a învârtit roata, a stat de vorba cu vedetele ei preferate și a fost curioasă să descopere ce premii interesante se aflau în plicurile din runda finală.

Bursucu și Ana-Maria Barnoschi i-au transformat ziua într-o adevărată sărbătoare

"Sunt fericită! A fost distractiv.

Îmi place tot, îmi plac Bursucu...Ana, band-ul!” a declarat, extrem de încântată, Daria Alexandra Ionescu.

Întâlnirea a fost emoționantă atât pentru Bursucu, cât și pentru Ana-Maria Barnoschi, cu atât mai mult cu cât tânăra le-a demonstrat că știe o multume de detalii legate de desfășurarea emisiunii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Daria, o adolescentă cu tulburare din spectru autist, a avut parte de o zi sub semnul Norocului, în platoul celui mai iubit game show!

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D, Yildiz nu se lasă

"Pentru mine a fost o mare plăcere să o cunosc pe Daria, să învârtim împreună <Roata Norocului> și să îi prezint platoul emisiunii. Este o luptătoare și avem de învățat de la acești copii despre ceea ce înseamnă să te bucuri cu adevărat de tot ceea ce te înconjoară",  a declarat Bursucu.

"Eu sunt fericită că i-am oferit bucuria de a fi alături de noi la <Roata Norocului>, de la început până la sfârșit. A trăit fiecare moment din emisiune, mi-a spus că ne urmărește în fiecare duminică și asta nu poate decât să ne onoreze",   a adăugat Ana-Maria Barnoschi.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Gomora”, la Kanal D2, Clanurile Savastano și Conte, la un pas de o nouă confruntare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Alături de Daria a fost și mama ei, care s-a bucurat și ea de experiență inedită la care a luat parte fiica sa.

" Și-a dorit mult să vină în platoul emisiunii. Urmărește emisiunea în fiecare duminică. Se bucură enorm să fie aici și este o mare emoție și pentru mine să mă aflu în culisele acestei emisiuni atât de apreciate”, a spus mama Dariei.

Bucurie, emoție, umor de bună calitate, muzică bună, invitați speciali și premii uriașe, acestea sunt câteva dintre ingredientele show-ului "Roata Norocului", prezentat de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi, difuzat în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Jurații ”Bravo, ai stil!”, impresionați de styling-ul uneia dintre concurentele emisiunii de la Kanal D2 Maurice Munteau: “Nu mă omor după cizme, dar îmi place aproape tot!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI