Daria Radionova a postat un mesaj pe contul ei oficial de socializare, în legătura cu disputa dintre ea și Bianca Drăgușanu. Motivul este ultimul buchet de flori pe care Drăgușanu l-a primit. Vedeta a pus buchetul la story și l-a prezentat urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

„Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a transmis Daria Radionova, supărată că a fost acuzată pe nedrept în câteva articole.

Daria Radionova- război nesfărșit cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Daria Radionova se războiesc din pricina lui Alex Bodi. Se pare că cele două femei au împărțit același bărbat o perioadă de timp. Daria a ținut să spună, la un moment dat, că nu are nimic de împărțit cu ea și că a blocat-o de pe toate conturile de socializare. „Eu nu am nimic cu tine, te-am blocat peste tot, nu avem ce discuta și nu avem ce împărți. Eu de fel nici nu îmi aduc aminte de ea, o pomenesc doar când ea singură compune acest rahat! Eu îmi trăiesc viața din plin și precis, nu am timp pentru careva atacuri. Nu mă gândesc la ea. Nu-mi pasă de ea. Continuă să-ți procuri singură buchete de flori și bucură-te de viață”, a menționat tânăra.

daria radionova mesaj pentru bianca drăgușanu
Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi.[Sursa foto: google]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ce maşină conduce Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi. Doar cristalele de pe ea costă cât un autoturism

Citeste si: Familia Drăgușanu este în doliu. A murit: "Ne vei zâmbi din cer"

Daria Radionova a mai adăugat: „Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea.

Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! (…) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria Biancăi Drăgușanu.

daria radionova mesaj pentru bianca drăgușanu
Mesajul Dariei Radionova către Bianca Drăgușanu.[Sursa foto: google]

Cele două femei se războiesc, de multă vreme, din cauza lui Alex Bodi. Daria Radionova este acum actuala iubită a omului de afaceri din Mediaș, iar Bianca Drăgușanu este fosta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si