Tragedia a avut loc duminică, 31 martie, în jurul orei 11.30. Dariana Palcău, 30 de ani, a murit pe loc în urma unui teribil accident. Tânăra din Satu Mare voia sa treacă strada pe trecerea de pietoni, însă a fost lovită din plin de o mașină condusă de un șofer de 19 ani.

Potrivit presei belgiene, fata ieșise din Parcul Elisabeta și voia să traverseze pe trecerea de pietoni a Bulevardului Jette, în Koekelberg.

Citeste si: O artistă celebră, ACUZATĂ că i-a mutilat penisul fiului ei de numai doi ani! Imaginile care au stârnit REVOLTĂ pe net

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoritățile belgiene spun că tânăra a fost aruncată aproape 20 de metri de locul impactului, femeia neavând nicio șansă de supraviețuire. Echipajele de prim-ajutor nu au putut face nimic pentru româncă, fiind nevoite să declare decesul.

Șoferul de 19 ani a fost reținut de polițiști pe loc, apoi dus la audieri. Deoarece nu se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor în momentul producerii accidentului și pentru că nu avea cazier, procurorii l-au lăsat liber.

Vestea morții Darianei a venit ca un trăsnet pentru familie și prieteni. Acum, apropiații fac demersuri pentru a o aduce pe fată acasă și a o înmormânta în orașul natal, Satu Mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si