Artista se află în vacanță și a postat mereu pe rețelele de socializare imagini de acolo în care apare alături de cei doi copii ai săi. Una dintre imagini a stârnit o adevărată revoltă în mediul online, Pink fiind acuzată că i-a mutilat penisul fiului ei în vârstă de numai doi anișori.

Citeste si: Cea mai nouă excentricitate a patronului FCSB. Cum arată noul accesoriu al lui Gigi Becali, purtat și de Mayweather și Snoop Dogg

Imediat ce a făcut publică imaginea, valuri de comentarii au început să apară pe contul cântăreței, fanii criticând-o că nu i-a pus scutec micuțului la piscină, dar și că și-a circumcis copilul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pink nu a mai rezistat criticilor și a atacat la rândul ei, asta imediat după ce a scos poza de pe rețelele de socializare.

Citeste si: Circulaţia tramvaielor, blocată pe şoseaua Mihai Bravu din Capitală. O autospecială ISU a lovit un biciclist

"Este ceva în neregulă cu mulţi dintre voi, de aici. Comentaţi despre penisul copilului meu? Despre circumcizie? Voi vorbiţi serios? Ca orice mamă normală la plajă, nici măcar nu am observat că şi-a dat jos costumul de baie.

Am şters fotografiile pentru că sunteţi dezgustători! Voi închide comentariile şi îmi voi scutura capul gândindu-mă la războinicii ăştia de la tastatură şi la negativitatea pe care o aduceţi în viaţa altora. Este ceva grav în neregulă cu mulţi dintre voi. Asta e o imagine cu un pelican pe care evident l-am abuzat ore întregi, înainte ca băiatul meu să îşi bage penisul în faţa lui", a fost replica oferită de Pink.

Citeste si: ”Regele” Iordănescu: 1.000.000 lei depozitați în bancă și 100.000 mp de teren în Ilfov! Averea uriașă a fostului selecționer

Pink are 39 de ani și un succes uriaș la nivel internațional. Deși nu și-a neglijat cariera muzicală. artista și-a întemeiat și o familie. Este mama unei fetițe, Willow Sage, de șapte ani, și a unui băiețel de doi ani, Jameson. Din 2006, artista este căsătorită cu sportivul Carey Hart.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si