Liviu Dovleac a evitat să mai apară în public după moartea Denisei Răducu, solista care a încetat din viață pe 23 iulie 2017, la doar 27 de ani. Acuzat de familia Denisei că ar fi fugit cu banii câștigați din contractele regretatei artiste, impresarul s-a retras din breaslă și s-a ocupat exclusiv de familie, soția Mihaela și copiii lor. Acum câteva zile, însă, Dovleac a reapărut în mediul virtual cu cîteva fotografii recente, surprinse la un botez la care Liviu și soția lui au fost nașii copilului. 

Citeste si: Sora Denisei Răducu a împlinit 39 de ani! Cum arată astăzi Adelina?

”De ziua botezului tau, iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim Eva- Maria!”, a notat Mihaela, partenera lui Liviu, în dreptul unor fotografii surprinse la ceremonie. 

Ultima apariție publică a lui Liviu Dovleac a fost la înmormântarea Denisei  

În ciuda faptului că înainte de dramă Liviu Dovleac și familia Denisei se înțelegeau foarte bine, în prezent raporturile dintre părți sunt inexistente, mai ales după ce frații Pește, primii impresari ai solistei, au pus și ei gaz pentru foc, acuzându-l pe Liviu de diverse manevre financiare cu banii obținuți din contracte de Denisa. Ultima apariție publică a lui Liviu Dovleac a fost prezența la înmormântarea Denisei Răducu, eveniment care a adunat la Ștefănești (județul Vâlcea), satul natal al tinerei, peste 2000 de oameni, care au condus-o pe interpretă pe ultimul drum.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Denisa și Liviu
Denisa și Liviu Dovleac au colaborat în ultimii ani de carieră ai artistei

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca.

Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Liviu Dovleac și soția Mihaela
Liviu Dovleac și soția lui au fost nași de botez

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si