Micuțul s-a stins din viață la vârsta de cinci ani. El s-a luptat până în ultima clipă cu o boală nemiloasă, însă, din nefericire, se pare că boala a câștigat lupta. Părinții lui David Alexandru sunt în continuare în stare de șoc și nu le vine să creadă că fiul lor nu mai este printre noi.

Citeste si: Doi bărbați au fost reţinuţi într-un dosar de profanare de morminte în Videle

Lacrimi și suferință la Arad. David a pierit mult prea devreme. Băiatul a fost declarat decedat de către cadrele medicale de specialitate din oraș în seara de sâmbătă, 19 februarie.

Copil mort, la Arad

David Alexandru a urmat zile întregi de tratamente și operații. Toată lumea a sperat că minorul își va reveni și va învinge cancerul. Familia băiatului și prietenii au sperat până în ultima clipă că se va face bine.

Citeste si: El este Cristi, tânărul care a murit la un centru termal din Balotești. Adolescentul avea vârsta de 17 ani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mama, tata și fratele mai mare al lui Alexandru David sunt cutremurați de durere. Deși băiețelul suferea de cea mai gravă formă a cancerului, și-au pus nădejdea în Dumnezeu și așteptau ca Alexandru să se facă bine.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru două persoane în județul Constanța: o bătrână a căzut de la etaj, iar un bărbat a fost găsit mort pe plaja din Eforie Nord

Potrivit specialarad.ro, micuțul Alexandru David a trecut prin două operații: în 16 august 2021 a fost operat în Munchen, iar pe data de 14 septembrie 2021 a făcut RNM. Copilul era nevoit să facă protonoterapie.

Ulterior au descoperit că băiatul este suspect de pancreatită. Familia lui are în prezent datorii de peste 21.000 €. Părinții au făcut tot posibilul pentru a se asigura că fiul lor va câștiga lupta cu cancerul.

Băiețul a murit nemilos la doar cinci ani. David a fost condus pe ultimul drum la cimitirul din Grădiște, astăzi, 21 februarie 2022, la ora 13:00. Părinții, bunicii, colegii de clasă, educatoarea și toți cei care l-au cunoscut pe copil sunt îngenuncheați de durere.

Citeste si: Ștefania a murit într-un grav accident de mașină, în Buzău! Tânăra s-a stins în brațele tatălui ei, pompier SMURD: „Este fata mea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si