Minorul și-a donat pușculița cu bani primită la ziua de naștere pentru două cauze nobile.

Citește și: Sebastiano a alergat kilometri întregi, la doar opt ani, pentru a-și salva tatăl: „A dat dovadă de curaj și maturitate”

Băiatul primise de ziua lui de naștere o pușculiță care avea 3.500 de lei. Nu a stat deloc pe gânduri, nu și-a cumpărat haine, jucării, dulciuri sau smartphone-uri, ci a dorit să doneze banii copiilor bolnavi.

Știe că alți copii de vârsta lui sunt mai puțini norocoși. Acum suma de bani va fi folosită de Fundația Polisano în demersul a două operații pe inimă pentru doi băieței.

David- erou la 13 ani

„13 ani și ține un plic în mână cum țineam eu pe vremuri cărțile primite la școală, la festivitatea de premiere.
Dacă aveam o coroniță pregătită, i-o dăruiam, pentru că o merită din plin. Locul I la generozitate merge la David. Este cea mai mare donație pe care o primim de la un copil: 3500 lei.

Citește și: Gestul polițiștilor din Timișoara a impresionat o întreagă comunitate. Metoda inedită prin care i-au oferit ajutor unei tinere, în trafic

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acum câteva zile, mama lui David, Carmen, mi-a scris să-mi spună ca fiul ei a hotărât singur să-și doneze pușculița primită cu ocazia împlinirii vârstei de 13 ani.
Dorința lui David a fost doar ca banii să meargă pentru copii bolnavi, mai puțin norocoși decât el.

În iulie, sunt programate două operații pe inimă pentru doi băieței, prin Fundația Polisano.
I-am promis lui David și mamei lui că le trimitem vești despre inimioarele reparate cu ajutorul lor.

Citește și: Un arbitru a salvat de la moarte un jucător, în liga județeană din Prahova

Mulțumesc Chindris Carmen ca ai recomandat cauza inimilor acestei familii minunate” spune într-o postare pe facebook directorul executiv al Fundației Polisano, Cătălina Costache.

Citește și: Cele mai bune filme și seriale despre familie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si