Parcul Rozelor din Timișoara a răsunat pe acordurile perfecte ale viorii lui David Garrett, instrument a cărui valoare este de 3,5 milioane de euro. Violonistul este tare mândru de vioara sa pe care și-a făcut o cadou în urmă cu aproximativ un an, când a împlinit vârsta de 42 de ani. Pentru achiziționarea acestui instrument. Guarneri del Gesù fabricat în anul 1734, artistul a renunțat la una dintre locuințele sale din New York.

Citește și: Randy Meisner, membru fondator al trupei Eagles, a murit la vârsta de 77 de ani. De ce afecțiune suferea? Basistul era numit "cel mai dulce om din industria muzicală"

David Garrett, violonist: „A trebuit să vând ceva, pentru a o cumpăra, deoarece este o investiție bună, de care avem nevoie mai mult decât un apartament. Apreciez viorile bune, de asemenea Antonio Stradivarius, Guarneri del Gesù care este cel mai bine vândut instrument din lume. În seara asta, de asemenea în București o să folosesc Guarneri del Gesù, George Enescu a avut una, cred că este la muzeu, la București.”

Muzica violonistului i-a încântat pe cei prezenți aseară în Parcul Rozelor. De la mic la mare, toți cei prezenți au savurat fiecare notă muzicală și au aplaudat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Este talentul și dragostea pentru muzică. Este mai mult decât îți poți dori să asculți. Super. Nu pierd concertele nici în Germania, nici aici.”

„Am început vioara din datorită lui, ceva am văzut la televizor și mi-am dorit.”

David Garrett, cel mai tânăr artist care semnează un contract cu Deutsche Grammophon 

David Garrett a primit prima sa vioară la 4 ani și a debutat cu Hamburg Philharmonics la 10 ani.

La 13 ani devine cel mai tânăr artist care semnează un contract în exclusivitate cu Deutsche Grammophon.

David Garrett, violonist: „Am început devreme, e un instrument care, dacă ești talentat și muncești mult devii repede foarte bun. Am fost pe scena de la vârsta de 7-8 ani.”

De muzica lui David Garrett care a intrat în Guineess Booka ca unul dintre cei mai rapizi violoniști din lume, după ce a înregistrat un record de 13 note muzicale pe secundă, se va bucura și publicul din București deoarece, artistul va susține un concert în data de 18 august la Arenele Romane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si