Close sidebar
Close sidebar

Mărturiile șocante ale unui copil de șapte ani. Ce spune despre masacrul din Bucha: „Mi-a fost foarte frică”

Noi informații șocante din Ucraina. Un copil de doar șapte ani a vorbit despre masacrul din Bucha. Minorul este terorizat de frică.

Georgiana Balaban,

Clipele de coșmar prin care a trecut un copil de șapte ani.

[Sursa foto: Captură Video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

David trece prin clipe de coșmar. El este unul dintre martorii masacrului din Bucha și a mărturisit tot ce a văzut în timpul atacurilor. Minorul a reușit să fugă alături de familia sa și a descris scenele șocante la care a fost nevoit să asiste.

Citeste si: Ce se întâmplă cu negocierile dintre Rusia și Ucraina după masacrul de la periferia Kievului

Micuțul este extrem de afectat de ceea ce a trăit la doar șapte ani. Băiatul a povestit cum atacau rușii, dar și ce simțea în acele clipe.

Clipe de coșmar pentru un copil de șapte ani

Minorul a transmis că a fost martor al scenelor de groază din orașul ucrainean Bucha, în momentul în care părăsea, alături de familia lui, regiunea Kiev.

Micuțul David este foarte afectat de cele văzute, povestind cu teamă despre copiii care erau în mașini, unde rușii trăgeau fără milă.

„Când plecam (din Bucha n.r.), am văzut alte mașini care ardeau. În unele erau copii și se trăgea. Când un avion zbura mai jos, am simțit ceva rău în stomac și am vomitat. Mi-a fost foarte frică”, a mărturisit David.

După ce a văzut scenele terifiante, copilul a început să vomite și să se simtă rău.

El a explicat că i-a fost extrem de frică. Mama băiețelului a mărturisit că a trăit cu teama în suflet că forețele lui Vladimir Putin vor intra și în casa lor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Paradă pro-Rusia în centrul Germaniei. Evenimentul, solicitat după ce presa internațională a scris despre masacrele de la Bucha

Tatăl copilului a vorbit și el. Omul a povestit despre masacru și a transmis că oamenii îl implorau să-i ia și pe ei în mașină ca să ajungă la Kiev.

Mașina lor, însă, era plină. În autoturism se aflau șapte oameni.

„Fiul meu știa că suntem atacați. I-am spus direct că este război, că se trage și că trebuie să ne adăpostim. David a fost foarte stresat, s-a simțit rău și a vomitat aproape jumătate de zi. Cel mai înfricoșător lucru, înainte să evacuăm, a fost când am auzit împușcăturile. Ne-a fost foarte frică. Ne-a fost teamă că vor veni în casa noastră și ne vor ucide”, a declarat mama lui David.

Citeste si: Patriarhul rus Kiril le cere militarilor să apere țara care „iubește pacea”

David s-a adăpostit alături de familia lui într-o biserică din Kiev, pentru ceva vreme. Rușii au atacat fără milă în Bucha, iar civilii nevinovați și-au găsit sfârșitul în acest război sângeros.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Kremlinul avertizează că schema de plată în ruble s-ar putea extinde pentru toate exporturile majore ale Rusiei

Chiar dacă ar exista dovezi concrete potrivit cărora se demonstrează că forțele lui Vladimir Putin sunt cele ce au atacat în Bucha, Rusia neagă toate acuzațiile și susține că imaginile de la fața locului nu sunt reale.

Citeste si: A scăpat din mâinile rușilor, dar a văzut iadul cu propriii ochi. Cum au fost torturate și apoi ucise victimele de la Bucha: "Mai întâi erau legați la mâini. Uitați, corpurile lor încă sunt aici"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI