Fără să stea pe gânduri, Davut ia atitudine, în fața tuturor, atunci când află că Malik și Ali au semnat un acord care va afecta dramatic muncitorii minei de cărbune. Ca un lider adevărat al semenilor săi, Davut respinge cu desăvârșire acțiunile celor doi și îl avertizează pe Malik că va avea de suferit dacă va continua parteneriatul cu Ali.

Un nou episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, astăzi, de la ora 20:00 la Kanal D

Pe de altă parte, Ali îl amenință pe Malik că dacă nu respectă înțelegerea făcută, răzbunarea lui va fi cruntă și vizează întreaga familie Pașazade.

O întâmplare nefericită îl va aduce din nou, în atenția autorităților, pe Davut, atunci când Malik este de negăsit. Toate indiciile găsite de anchetatori conduc către o crimă săvârșită asupra celebrului om de afaceri iar Ali profită de ocazia ivită pentru a se răzbuna pe pentru dușmanul său, Davut.

În episodul anterior, Gulfem surprinde o întâlnire între Davut și Hatice și suferă teribil, crezând că cei doi au o relație de iubire. Gulfem este șocată cand  Hatice ii spune să nu îl mai caute pe Davut, deoarece acesta are probleme serioase din cauza ei, însă nu bănuiește că fiica lui Idris s-a îndrăgostit de acesta. Gulfem suferă în tăcere, crezând că l-a pierdut definitiv pe Davut, acum când tatăl său s-a predat autorităților și ea nu mai este silită să devină soția lui Ali pentru a-și salva părintele patern.

Citește și: Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod: Veste șoc pentru Bulent

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ceea ce nu știe frumoasa fiica a lui Malik este că Davut încă o iubește, iar Hatice este percepută, de către chipesul tânăr, că o soră. 

Schimbarea de atitudine a lui Malik, cunoscut în întreaga regiune pentru tirania sa față de semeni, surprinde pe toată lumea. Fiicele sale sunt alături de părintele lor și nădăjduiesc că acesta să revină în sânul familiei, cât mai curând, bărbatul spășindu-se, în fața tuturor, pentru greșelile săvârșite.

Ali retrăiește momentele cumplite avute în copilărie și îi reproșează mamei sale că din cauza ei el a ajuns un om singur, cu o “inima de piatră”. Saniye îi face fiului său o promisiune emoționantă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Serialul „Tărâmuri nelegiuite”, un nou episod: Davut, cu gândul la Gulfem

Ce se întâmplă cu Malik, imediat după amenințările lui Ali, și cum se va răsfrânge totul asupra lui Davut, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite” difuzat la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si