Close sidebar
Close sidebar

De astazi, elevii pot circula gratuit cu transportul in comun, pe liniile STB!

Pentru a intra in posesia abonamentelor s-a stat la cozi zeci de minute, inca de la primele ore ale zilei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici pensionarii nu scapa de asteptat. De maine, trebuie sa aiba card pentru a merge gratuit cu autobuzul.

Ghiseele STB au fost luate cu asalt, astazi, de zeci de elevi, parinti si bunici. Oamenii s-au asezat la cozi interminabile pentru a obtine abonamentele gratuite, mult asteptate. In lipsa unei alternative, tot ce au putut face a fost sa se inarmeze cu foarte multa rabdare.

Citeste si: În România medicii stomatologi fac operații estetice desi nu sunt acreditati! Un reportaj marca Stirile Kanal D iti arata cum banu primeaza sanatatii!

Desi cei mai multi lauda initiativa Primariei Capitalei, exista, totusi, cateva nemultumiri.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Exista, totusi, anumite restrictii. Elevii nu vor putea folosi abonamentul pe toate liniile. Abonamentele gratuite nu sunt valabile pe liniile expres si pe liniile speciale. De exemplu, ele nu vor putea fi folosite in autobuzele care merg catre aeroport. Validarea lor este obligatorie la fiecare calatorie. 

Citeste si: Ce salariu îi dă Simona Halep noului ei antrenor! Belgianul Van Cleemput primeşte de 5 ori mai puţin decât australianul Cahill!

Pentru elevii claselor pregatitoare si cu varsta de pana la 14 ani, abonamentele se elibereaza pe baza adeverintei sau a carnetului de elev si copie dupa certificatul de nastere. Elevii cu varsta de peste 14 ani, trebuie sa prezinte carnetul de note avizat si o copie dupa buletin.

Nici pensionarii nu scapa de stat la cozi. De maine, vor primi carduri de calatorie, valabile timp de un an, pentru a merge gratuit cu transportul in comun de suprafata.

Asta înseamna ca batranii vor fi pusi pe drumuri, sa completeze un formular si sa-si ridice cardul. Surpriza, insa! Cei mai multi nu au aflat inca de aceasta schimbare!

Citeste si: Olguţa Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă cumpărată de viitorul ei soţ! Casa are sală de cinema, baie cu robineţi suflaţi cu aur şi clanţe acoperite cu cristale Swarowski!

Citeste si: Olguţa Vasilescu s-a mutat într-o vilă luxoasă cumpărată de viitorul ei soţ! Casa are sală de cinema, baie cu robineţi suflaţi cu aur şi clanţe acoperite cu cristale Swarowski!

Pana acum, varstnicii beneficiau de gratuitate doar prin simpla prezentare a talonului de pensie. De maine, pensionarii trebuie sa aduca la ghisee formularele completate, copie dupa buletin si copie dupa ultimul talon de pensie pentru a intra in posesia cardului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI