Close sidebar
Close sidebar

De ce a murit de fapt Andreea Cristea, victima atentatului terorist din Londra! Ce au spus legistii

Ancheta in cazul mortii tinerei din Romania care a cazut in raul Tamisa in timpul atacului terorist din Londra, din 22 martie pe Podul Westminster, vine cu o dezvaluire, care infirma zvonurile conform carora Andreea a sarit in rau.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Romanca, Andreea Cristea, a fost "aruncata" de pe Podul Westminster in timpul atacului terorist comis de Khalid Masood si a murit 15 zile mai tarziu, in urma traumatismelor multiple suferite, scrie The Guardian.

Medicul legist, dr. Fiona Wilcox, a deschis o ancheta in cazul mortii acesteia si i s-a spus ca romanca a murit din cauza ca i-au cedat organele in urma traumatismelor multiple, a ranilor la cap si a "scufundarii” in Tamisa. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Comisarul de politie John Crossley a spus ca, in urma investigatiei, s-a stabilit ca Andreea a fost lovita si aruncata de pe pod, potrivit The Guardian. Asta, desi la un moment dat se spusese ca tanara a sarit de pe pod pentru a evita impactul cu vehiculul care se apropia in viteza. 


Andreea Cristea se afla la Londra intr-o scurta vacanta cu iubitul ei, Andrei Burnaz, care a fost si el ranit, dar eliberat, la scurt timp, din spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI