A urmat un turneu national, organizat in toate orasele mari ale tarii, spectacole in timpul carora s-au strans incasari istorice.

Astfel, se credea ca dupa incheierea acestui turneu national, Maria Ciobanu (79 de ani) se va retrage definitiv si nu va mai urca pe scena. In anul care s-a scurs de atunci, spre suprinderea multora, Maria Ciobanu a continuat sa cante.

A facut-o in calitate de invitat special la Brasov, la Roman, Piatra Neamt, Medgidia, Tulcea, Barlad, Drobeta Turnu Severin, Lugoj, Timisoara si Suceava, la zilele oraselor si in spectacole eveniment organizate de municipalitati. Maria Ciobanu a cantat si la concertele fiului sau, Ionut, dar si in localitatea sa natala din judetul Valcea.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Admiratorii ma cheama, nu pot sa ii refuz. Nu ma mai retrag pentru ca nu ma lasa publicul!”, declara Maria Ciobanu vara aceasta, cand era intrebata daca va pune punct carierei sale muzicale de 60 de ani sau nu.

                                                  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si