Close sidebar
Close sidebar

De ce e bine ca in Ajunul Craciunului sa-ti recuperezi lucrurile imprumutate

Craciunul, ca si alte sarbatori crestine, este plin de traditii, dar si de superstitii.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre superstitiile ciudate legate de Ajunul Craciunului tine de lucrurile imprumutate. Se spune ca in seara de dinaintea Craciunului, stapanii caselor au datoria sa adune de prin sat toate lucrurile imprumutate pentru ca locul lor este acasa. Altfel, se spune ca or sa tot piarda in lunile care urmeaza.

Asa ca logic, in Ajun de Craciun nu se da nimic din casa, nu se imprumuta, pentru ca se spune ca se da norocul afara. Totusi, este bine sa faci cadouri, chair daca ele vin de la Mos Craciun!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Exista credinta ca in Ajunul Craciunului cerurile se deschid si de acest moment nu se pot bucura decat oamenii buni, iar cetele ingeresti pot fi auzite doar de cei curati la suflete. Deschiderea cerului permite oricarui crestin sa isi puna o dorinta, care cu certitudine se va indeplini.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI