In articol:
- Ce este așadar acidul hialuronic și ce rol are acesta?
- De ce este important să ajutăm organismul cu suplimente de acid hialuronic după vârstă de 25 de ani?
De aceea este important nu numai să știm la ce ne ajută acidul hialuronic, ci și sursele din care putem să îl luăm, mai ales că producția acestuia scade odată cu depășirea vârstei de 25 de ani.
Ce este așadar acidul hialuronic și ce rol are acesta?
Descoperit pentru prima dată în 1934, acidul hialuronic, cunoscut și sub denumirea de hyaluronan sau hialuronat, este o moleculă alcătuită din zaharuri, care se află în țesutul conjunctiv natural al organismului, deci este produs de organismul nostru, și are rolul de a menține hidratarea la nivelul țesuturilor.
Acidul hialuronic nu numai că stimulează producția de colagen care menține pielea elastică, fermă și tânără, luptă împotriva ridurilor, este un puternic antioxidant ce protejează împotriva radicalilor liberi, hidratează tenul, cicatrizează rănile și este
În medicină, acidul hialuronic ajută la tratarea osteoporozei, vindecarea arsurilor, tratarea problemelor oculare (cataractă, repararea retinei sau transplantul de cornee) sau tratarea afecțiunilor de natură respiratorie.
De ce este important să ajutăm organismul cu suplimente de acid hialuronic după vârstă de 25 de ani?
Așa cum spuneam la începutul articolului, deși acidul hialuronic este produs în mod natural de corpul nostru, după vârstă de 25 de ani, atunci când organismul începe să îmbătrânească din punct de vedere biologic, producția acestuia se diminuează.
Iată ce se întâmplă odată cu scăderea producției de acid hialuronic după 25 de ani:
- Scade și producția de colagen, proteină responsabilă cu menținerea elasticității și fermității pielii
- Tenul este mai uscat și este predispus la apariția ridurilor
- Leziunile cutanate se vindecă mai greu
- Apar afecțiuni la nivelul articulațiilor din cauza degradării acestora și a cartilajelor
Este așadar necesar să aducem un aport de acid hialuronic din surse externe dacă dorim să ne bucurăm cât mai mult de beneficiile acestuia și să ne menținem nu numai o piele tânără, dar și un organism sănătos.
Din ce surse putem lua suplimente de acid hialuronic?
Dacă dorești să stimulezi producția de acid hialuronic, există numeroase alimente care te pot ajuta cu acest lucru.
Este important să consumi alimente precum carne de pasăre, pește, ulei de pește, spanac, broccoli, avocado, varză Kale, nuci, roșii, citrice sau produse pe bază de soia.
Un mod excelent însă de a te bucura de efecte mai îndelungate ale acidului hialuronic chiar și după vârsta de 25 de ani, dar și pentru păstrarea unui tonus optim al întregului organism este acela de a integra în programul tău alimentar și suplimente ce conțin acid hialuronic.
Ai grijă însă să fie unele de calitate și care să te ajute cu adevărat.
Citeste si: VIDEO Ce a surprins Igor Cuciuc la mormântul fiicei sale: "Puișorul nostru"- radioimpuls.ro
Regulatpro Hyaluron este ultima inovație în materie de elixir de frumusețe, produsul a ani de cercetări a companiei germane Dr. Niedermaier Pharma, specializată în cercetarea, dezvoltarea și marketarea bioconcentratelor enzimatice din grupul Regulatpro. Aceste bioconcentrate enzimatice obținute prin procesul de Fermentare în Cascadă au rolul de a contribui la creșterea nivelului de energie al tuturor celulelor din organism. Pe scurt, această metodă brevetată ajută la absorbția acidului hialuronic în corp și astfel îți vei menține pielea tânără și cu un aspect mai ferm și mai luminos pentru mai mult timp.
Regulatpro Hyaluron este un concentrat obținut din fructe, nuci și legume proaspete și organice, ingrediente ce au o acțiune anti-aging puternică, și este extrem de ușor de administrat și de introdus în programul tău de alimentație zilnică.
Fie că alegi varianta Regulatpro Hyaluron, 350 ml sau Regulatpro Hyaluron, 20 flacoane x 20 ml, cu doar 10 ml din acest concentrat administrat de 2 ori pe zi (dimineața și seara), vei obține un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii tale.