Close sidebar
Close sidebar

De ce nu a mers Petre Roman la înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman a fost condusă, luni 26 februarie, pe ultimul drum. Deși a avut parte de o înmormântare în condiții de lux, ea a fost însoțită de foarte puține rude și apropiați. Nici fostul ei soț, ex-premierul României Petre Roman nu a participat la slujba de înmormântare.

Sorin Negru,

De ce nu a mers Petre Roman la înmormântarea Mioarei Roman


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doar cele dou fiice, Oana și Catinca Roman au stat la căpătâiul mamei lor și doar câțiva prieteni și apropiați. Fostul soț al Mioarei Roman, Petre Roman nu a participat la înmormântare, deși era așteptat să o conducă pe ultimul drum.

Citește și: Oana și Catinca Roman, împietrite de durere la cimitir! Cele două și-au condus mama pe ultimul drum, înconjurate de apropiați

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum. Fiicele sale, Oana și Catinca Roman, au trăit momente de durere cumplită!

Ceremonia de înmormântare a regretatei Mioara Roman a început la ora 14:00, iar fostul soț al Mioarei Roman nu a participat la slujbă.

Inmormantarea Mioarei Roman

De ce nu a mers Petre Roman la înmormântarea Mioarei Roman

Petre Roman nu a mers la înmormântarea Mioarei Roman, cea care i-a fost soție timp de 33 de ani și i-a dăruit o fiică, pe Oana.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cei care s-au ocupat de funeraliile Mioarei Roman au dezvăluit care au fost motivele pentru care Petre Roman a mers doar la priveghi, dar nu a și condus-o pe ultimul drum pe fosta lui soție.

Citește și: Actuala soție a lui Petre Roman a stârnit revoltă cu un mesaj postat după moartea Mioarei Roman

Petre Roman a mers la priveghiul Mioarei Roman, doar pentru zece minune și i-a pus flori albe la căpătâi, așa cum a cerut Oana Roman, însă la înmormântare a refuzat să participe.

Deși „ar fi fost nobil din partea lui”, așa cum au transmis cei care s-au ocupat de funeralii, fostul premier al României nu a mers la cimitir, la înhumarea Mioarei Roman, conform Viva.

Potrivit Gabrielei Lucuţar, una dintre persoanele care s-a ocupat de funeralii, Petre Roman a transmis că nu o va conduce pe fosta soție pe ultimul drum pentru că preferă să păstreze amintirea fostei sale soții frumoasă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Petre Roman a vrut să păstreze o amintire frumoasă a fostei sale soții

„Mi-ar plăcea să vină şi domnul Petre Roman la înmormântare. Ar fi nobil din partea lui. Dânsul a spus că preferă să nu o vadă aşa, ci să îi rămână în amintire cum o ştia, frumoasă…', a declarat Gabriela Lucuţar pentru Playtech cu puțin timp înainte de înhumarea Mioarei Roman.

Cu inima plină de durere, cei care au fost alături de Mioara pe ultimul drum i-au adus flori și coroane albe, pentru ca Mioara să plece din lumea aceasta înconjurată de florile sale preferate.

Mioara Roman, înmormântare fastuoasă, dar cu puțini apropiați

Mioara Roman,  mama Oanei și a Catincăi Roman și fosta soție a lui Petre Roman, a decedat la vârsta de 83 de ani. Aceasta s-a stins din viață pe un pat de azil din Snagov, la finalul săptămânii trecute. Vestea cumplită a fost transmisă de fiica sa. 

Pentru cele două fiice, vestea tristă a venit ca un șoc. Printre clipele de suferință, Oana Roman a fost nevoită să se adune și să se ocupe de organizarea înmormântării mamei sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI