Într-un interviu mai vechi, el povestea că a avut șansa asta la vârsta de 30 de ani, când iubita lui de la acea vreme, care era în clasa a XII-a, a rămas însărcinată, însă nu a dorit să păstreze copilul. Iar asta l-a afectat extrordinar de mult.

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit!

Regretata lui soră a povestit chiar detalii despre acest subiect delicat.

„Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie sa raspunda, in functie de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a casatorit cu gandul sa aiba o fetita, dar ea nu a vrut sa-si strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele si-au dorit copii cu el, dar le era teama ca el nu vrea si nu l-au intrebat. Imi pare foarte rau, am venit singuri, plecam singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cântărețului. Între timp, femeia a murit din cauza unei grave maladii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu a murit. Detalii neștiute despre marele artist

Cu Simona Secrier s-a căsătorit pentru că o iubea extrem de mult, deși știa că nu-i va putea oferi un copil, din motive medicale.

Sursa: cancan.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si