Close sidebar
Close sidebar

De ce nu s-a mutat inca Cornel Gales in casa pe care si-a cumparat-o dupa moartea Ilenei Ciuculete!

Desi au trecut 5 luni de cand este vaduv si, teoretic, ar fi trebuit sa se obisnuiasca pana acum cu noul sau statut, Cornel Gales amana mutarea in noua sa casa de frica singuratatii.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cornel Gales fuge de singuratate ca dracu' de tamaie si nu pare pregatit sufleteste sa locuiasca singur intr-un apartament! Cel putin asta reiese din actiunile sale si din faptul ca sotul Ilenei Ciuculete amana la nesfarsit momentul mutarii sale in casa pe care si-a cumparat-o in primavara. 

In urma cu 5 luni, imediat dupa ce a murit regretata Ileana Ciuculete, Cornel Gales a reusit sa vinda vila in care a locuit cu sotia sa si sa incheie toate socoteliile cu noul proprietar. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

O parte frumusica din aceasta suma cei doi soti isi propusesera sa o investeasca in achizitionarea unui apartament, unde urmau sa se mute impreuna dupa ce Ileana Ciuculete si-ar fi rezolvat problemele de sanatate si ar fi fost externata din spital.

Din pacate, dupa cum stie toata lumea, planurile stabilite de cei doi au fost date total peste cap, Ileana Ciuculete parasind acesta lume la jumatatea lunii martie. Dupa inmormantare, in ciuda scandalului in care s-a trezit tarat, Cornel Gales a reusit sa-si rezolve situatia locativa. El a achizitionat un apartament intr-un complex rezidential de la marginea Bucurestului, casa pe care a inceput sa o mobilize, mutarea saurmand sa aiba loc in cateva saptamani.
Iata insa ca, desi au trecut mai bine de 4 luni de cand a devenit din nou proprietar si are propriul sau apartament, Cornel Gales amana sub diverse motive momentul mutarii sale.

Contactat de WOWbiz.ro, Cornel Gales si-a recunoscut slabiciune, marturisind ca inca nu este pregatit sa faca acest pas.

                                                                           Citeste continuarea si declaratiile lui Cornel Gales in pagina

urmatoare 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI