Close sidebar
Close sidebar

De ce Nutu Camataru a fost singurul roman care nu a avut nevoie de bratara ca sa intre in cel mai tare club de pe litoral

"Tata" Nutu a ramas unul dintre cei mai respectati si puternici barbati din Romania.

Sara Andreescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Iubirea fara margini dintre Nutu Camataru si Claudia a dat in sfarsit roade, la inceputul acestui an. Casatoriti de aproape trei ani, dupa o poveste de dragoste ca in filme, cei doi radiaza acum de fericire! Soarta a fost darnica in cazul lor si, asa cum isi dorea omul de afaceri, "brazilianca" i-a daruit un baietel.

Citeste si: Trei copii orfani de tată și părăsiți de mamă au o dorință: „Vreau să am o vacă și să beau lapte” Condițiile vitrege în care trăiesc micuții le fură zâmbetul de pe față- kanald.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

De 1 Mai, "Tata" Nutu si-a scos pentru prima oara sotia in lume, de cand aceasta a nascut. Cei doi au mers la mare ca sa petreaca in cel mai tare club din Mamaia.

Aparitia lui Nutu in fata la Loft a fost una demna de un presedinte de stat. Barbatul a fost insotit de o adevarata armata de bodyguarzi.

In fata clubului, un angajat al localului a vrut sa ii ofere lui Nutu doua bratari de acces, pentru el si Brazilianca, insa "legenda" Bucurestiului a refuzat sa puna la mana panglica de panza, pe motiv ca el are masa rezervata si nu are nevoie de bratari. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI