Close sidebar
Close sidebar

De ce s-a sinucis actorul de 48 de ani Lee Sun Kyun, la trei ani după ce a câștigat premiul Oscar. A lăsat un bilet de adio

Actorul sud-coreean Lee Sun Kyun a fost găsit mort într-o mașină, în centrul orașului Seul, după ce i-ar fi lăsat un bilet de adio soției. El are doi copii cu o actriță și a fost exclus recent din mai multe producții cinematografice, pe fondul unui scandal cu droguri.

Razvan Ilie,

Tragedie în echipa filmului Parasite, câștigător de Oscar. Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, găsit mort 

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul sud-coreean Lee Sun-kyun, cunoscut mai ales pentru rolul său din filmul ”Parasite”, premiat cu Oscar în 2020, a fost găsit mort în cursul zilei de marți, după cum transmite presa internațională.

Citește și: VIDEO- Anchetă în urma tragediei de la cabana din Prahova. Autoritățile cercetează cauzele în care s-a produs incendiul

Lee Sun-kyun a fost găsit mort într-o mașină într-un parc din centrul Seulului astăzi.

În vârstă de 48 de ani, actorul a fost descoperit după ce soția sa a alertat poliția că Lee Sun-kyun a plecat de acasă și a găsit o scrisoare de adio.

Potrivit The Guardian, actorul se afla sub ancheta poliției în legătură cu presupusa sa folosire de marijuana și alte substanțe psihoactive.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu doar câteva zile în urmă, Lee fusese interogat timp de 19 ore de ofițerii de poliție.

Actorul a susținut că a fost înșelat să consume droguri de către o barmaniță care ulterior a încercat să-l șantajeze.

Lee Sun-kyun a fost găsit mort într-o mașină

[Sursa foto: Twitter]

Actorul Lee Sun-kyun, scos dintr-un film din cauza anchetei poliției   

A existat un interes extins în jurul anchetei poliției, care a provocat daune considerabile reputaţiei lui Lee. El a fost scos din No Way Out, un serial TV de mister ale cărui filmări au început în octombrie, pe fondul acuzaţiilor.

Lee Sun-kyun, care a fost căsătorit şi a avut doi fii cu actriţa Jeon Hye-jin, a avut o carieră actoricească de peste două decenii.

A jucat în rolul principal în zeci de filme şi emisiuni TV, devenind un nume cunoscut până în anii 2010.

Lee Sun-kyun  a devenit celebru pe plan internaţional în rolul lui Park Dong-ik din ”Parasite”, tatăl din bogata familie Park.

Filmul a luat patru premii la Gala Oscar din 2020, inclusiv cel mai bun film- devenind primul film de limbă non-engleză care a câştigat acest premiu.

Lee Sun-kyun risca 5 ani de închisoare pentru consum de droguri

Infracţiunile legate de droguri, inclusiv cele care implică utilizarea de marijuana, sunt considerate infracţiuni grave în Coreea de Sud.

Citește și: Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai, rămâne în arest preventiv de sărbători. Decizia instanței este definitivă

Consumul de marijuana atrage după sine pedepse cu închisoarea de până la cinci ani, potrivit News.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI