Close sidebar
Close sidebar

De ce s-a sinucis George Negru, patronul unei firme de turism! Ce a scris in biletul de adio!

Au trecut două zile de când George Negru, patronul unei agenţii de turism, s-a sinucis, iar în urma lui a lăsat nu doar cea mai mare pagubă din istoria turismului românesc, ci şi un bilet de adio prin care şi-a explicat gestul extrem.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unor surse, patronul Omnia Turism, George Negru, care s-a sinucis luni, a lăsat un bilet de adio în care explica că a luat un împrumut cu o valoare foarte mare, a investit banii la bursă, dar i-a pierdut, scrie wowbiz.ro.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul nouă al blocului în care locuia în Bucureşti.

Omnia Turism este o companie de turism cu 46 de angajaţi. Pentru anul 2016, a raportat un profit de 352.151 de lei, la o cifră de afaceri netă de 2,7 milioane de lei, potrivit datelor consemnate la Ministerul Finanţelor. Datoriile societăţii au crescut de la 616.000 de lei în 2015 la 1,6 milioane de lei în 2016, mai arată datele raportate la Finanţe.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI