Două trotinete electrice pot fi cele mai potrivite soluții pentru voi.

1. Se pot încărca la orice priză din casă 

Motivul pentru care aceste trotinete sunt atât de populare este că permit o deplasare facilă pe aleile sigure din parc, fără ca voi să depuneți un efort considerabil. O simplă apăsare de buton și acestea pornesc ușor de pe loc, într-un mod cât se poate de natural. 

Citeste si: Autobuzele electrice din Brașov au fost retrase temporar din circulație

Însă pentru a funcționa așa cum vă doriți amândoi, trotinetele voastre electrice trebuie încărcate înainte de fiecare când este cazul. Se pot încărca între 2 și 5 ore, în funcție de modelului ales pentru tine. În cazul unei trotinete electrice pentru copii, se poate încărca la capacitate maximă în aproximativ 45 de minute. 

Afla că acestea se pot încărca la prizele normale din casă de 220 V, sau din orice alt spațiu ce dispune de întrerupătoare funcționale. În timpul încărcării, precum și în momentul finalizării acestui proces, trotinetele electrice afișează semnale acustice/ luminoase specifice. 

2. Îți permit să petreci timp prețios cu cel mic 

Cele mai frumoase momente din viața unui părinte se petrec alături ce copilul său, atunci când timpul liber disponibil lasă loc unei liste variate de activități interesante.

Iar distracția din parc pe trotinete electrice poate fi una dintre acestea. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Trotinetele, la un pas să fie interzise

Pentru că vara se înserează târziu, îți poți face timp în fiecare seară de o ieșire cu micuțul în parcul din apropierea casei, la o tură cu noile voastre trotinete electrice. Iar atunci când devine suficient de mare, poate ieși cu alți puști de vârsta sa, pentru a se da împreună. 

3. Se pot depozita cu multă ușurință în casă

Ești îngrijorat de faptul că achiziționarea unor trotinete pentru tine și micuțul tău ar putea cauza o problemă de spațiu în perimetrul locuinței voastre? Vestea bună este că poți comanda modele ce se pliază cu simplitate, printr-un proces de strângere simplu și rapid. 

Odată ce au fost strânse, se pot depozita pe verticală sau orizontală, în spații ale casei cât se poate de reduse. De altfel, o poți lua cu tine și la birou, din aceleași motive ce țin de caracterul ergonomic al acestui produs. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mergeți cu mașina până în parc, sau spre o anumită zonă pietonală din oraș pe care să o puteți utiliza în siguranță pentru a vă da cu trotinetele? Acestea intră în portbagaj fără mari probleme, însă pentru a fi sigur de acest lucru, îți recomandăm să citești cu atenție datele tehnice ale produselor de care ești interesat.

Iată doar 3 dintre motivele pentru care să achiziționezi două trotinete electronice pentru tine și cel mic, astfel încât să vă bucurați într-un mod mult mai interesant de timpul petrecut împreună. Selectează o listă cu produse ce îndeplinesc propriile tale criterii de alegere, citește cu atenție informațiile tehnice din dreptul lor și comandă-le apoi online! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si