Close sidebar
Close sidebar

De ce să alegi tratamentele non-invazive pentru afecțiuni anale 

Simona Costache,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Afecțiunile anale, mai ales atunci când nu sunt tratate la timp, pot interfera semnificativ cu calitatea vieții. Disconfortul și durerile te vor împiedica să te bucuri de momentele frumoase și îți vor strica dispoziția. Atunci când ai acest tip de afecțiuni, starea generală are de suferit.

Evoluția tehnologică și științifică ne permite astăzi să tratăm aceste probleme fără bisturiu. Prin urmare, pacienții beneficiază de tratamente non-invazive sau minim invazive, care nu necesită perioade de recuperare la fel de lungi ca în cazul operațiilor. La clinica Proctoline descoperi metode inovatoare pentru tratarea afecțiunilor anale.

Tipuri de tratamente non-invazive

Hemoroizii și majoritatea tipurilor de fisuri anale nu mai necesită de acum intervenții chirurgicale.

Aparatura avansată ia locul bisturiului și a laserului și ajută pacienții să aibă parte de tratamente mai ușoare, cu precădere în cazul afecțiunilor care sunt abordate în timp util, adică încă de la primele simptome.

Proctoline este prima clinică din România specializată exclusiv în tratamentul împotriva hemoroizilor, a fisurilor anale și a altor afecțiuni ano-rectale. Tratamentele disponibile pentru pacienți includ și tehnici non-invazive sau minim invazive, precum ligaturare elastică, scleroterapie, coagulare sau electrocoagulare.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Spre deosebire de intervențiile clasice, aceste tratamente sunt mult mai ușor de suportat de către pacient și recuperarea este mult mai rapidă. De asemenea, tehnologiile inovatoare utilizate tratează cauzele și previn recidiva, astfel că persoanele cu afecțiuni ano-rectale se bucură de o creștere semnificativă a calității vieții.

Afecțiuni comune și tratamente

O problemă des întâlnită în cazul adulților o reprezintă hemoroizii trombozați. Indiferent că vorbim despre trombozare internă sau externă, există cazuri în care specialiștii pot recurge la metode inovatoare de tratament, minim invazive.

Aceste metode includ ligaturarea elastică, scleroterapia, coagularea și electrocoagularea.

Stilul de viață nesănătos, consumul excesiv de alcool și cafea, precum și alimentația deficitară sunt doar câteva dintre principalele cauze pentru tromboza hemoroidala. Persoanele sedentare, femeile care au născut sau persoanele cu activitate fizică intensă sunt mai predispuse la acest tip de afecțiune. În funcție de gradul trombozării, specialistul va stabili tratamentul potrivit. Dacă ajungi la medic imediat când observi primele simptome, tratamentele non-chirurgicale sunt eficiente și te scutesc de disconfort pe o perioadă mai lungă de timp.

Aceasta se aplică și altor afecțiuni, cum ar fistulele anale, care sunt cauzate de o infecție ce determină modificări într-un canal anal extern. Din păcate, primele simptome evidente pot să apară chiar și după ani de zile, iar acestea includ de obicei dureri sau scurgeri purulente. În cazul fistulelor simple, la Proctoline recomandăm tratamentele non-chirurgicale, precum seton, dop bioprotetic sau injectarea de adeziv de fibrină.

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Experiența dureroasă trăită de Ionuț Varodi: "Am fost supus la abuz și multe altele". Bucătărașul Lulu face terapie după plecarea din Gașca Zurli- radioimpuls.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Te confrunți cu afecțiuni ano-rectale care nu te lasă să te bucuri de viață? Este timpul să ne vizitezi. Suntem prima clinică din România specializată pe tratamente non-invazive și minim-invazive în acest domeniu. Fără operații și fără internare, abordăm problemele de sănătate pentru a te ajuta să-ți reiei activitățile obișnuite fără disconfort. Mizăm pe un stil de viață sănătos pentru a preveni recidiva, dar și pe tehnologii de ultimă generație.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI