Pentru a aduce astfel de angajați, va trebui să colaborezi cu o firma recrutare muncitori din Asia, care să te ajute să faci toate documentele necesare pentru a aduce muncitori în firma ta.

Lipsa forței de muncă poate fi suplinită cu angajați asiatici

Migrația forței de muncă și educația neadaptată dar și natalitatea scăzută, aduc deficit tot mai mare de personal.

O astfel de realitate limitează cu mult perspectivele atragerii de capital și stopează în permanență dezvoltarea economică. În aceste condiții, pentru a asigura o bună funcționare a mai multor sectoare de activitate care sunt afectate de valul acesta, companiile apelează la recrutare din Asia și la muncitori străini.

Citeste si: Frontiera de la Siret, asaltată de un volum uriaș de marfă din Ucraina

Pentru a ajuta angajatorii din diverse domenii, așa cum sunt HoReCa, serviciile de producție și construcții, serviciile din agricultură și industria ușoară, companiile de recrutare oferă servicii complete pentru antreprenori.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Firmele de recrutare au experiență în plasarea și selectarea forței de muncă de peste 25 de ani și cunosc foarte bine toate procedurile naționale și internaționale, cât și legislația specifică domeniului de activitate pentru care se face recrutarea.

Angajații asiatici sunt mai cooperanți

Angajații pe care îi aduci din Asia în firma ta sunt mult mai cooperanți decât angajații români, deoarece condițiile de trai din țara lor sunt mai slabe decât cele de la noi și salariile sunt mai mici.

Pentru ei nu este o problemă să locuiască mai mulți într-un apartament, chiar și atunci când nu se cunosc între ei. De asemenea, nu sunt foarte pretențioși în ceea ce privește mâncarea și văd un astfel de job ca pe o posibilitate de a evolua.

Citeste si: Impozitarea progresivă, dezbătută marți în coaliția de guvernare

Asta înseamnă că nu vei avea probleme cu ei în momentul în care trebuie să muncească și nici nu vor pleca prea devreme de la tine, dacă te comporți frumos cu ei.

Angajații asiatici sunt determinați să își mulțumească angajatorul

Pentru că sunt mulțumiți de condițiile de lucru de la noi, acești angajați se vor strădui să își mulțumească angajatorul și să își facă foarte bine treaba. În plus, sunt ceva mai deschiși când vine vorba de optimizarea timpului și vei obține mai puțin timp mort decât cu angajații români. Aceste diferențe devin vizibile în momentul în care analizezi productivitatea firmei tale și acesta este un alt motiv pentru care numeroși antreprenori vor să angajeze personal din Asia.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Dacă și tu te numeri printre ei, tot ce trebuie să faci este să apelezi la o firmă de recrutări astfel încât să poți aduce muncitorii foarte rapid și ușor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si