În ziua de astăzi, există o mare varietate de produse congelate în supermarketuri, iar acest lucru, împreună cu mâncarea pe care o putem pregăti și congela, ne va ajuta să avem un as în mânecă atunci când avem nevoie de el.

Citeste si: Lista câștigătorilor la Oscar: „Nomadland” cel mai bun film. Ce s-a întâmplat cu filmul românesc „colectiv”?

Și, deși știm că alimentele congelate nu sunt cel mai bun fel de mâncare din lume, realitatea este că ele ne ajută de fiecare dată când deschidem ușa magică a congelatorului nostru, deoarece gătitul,

precum și faptul că avem deja produse congelate, ne va salva multe prânzuri și cine în mai mult de un moment.

Spațiul de care ai avut mereu nevoie

Știm că includerea unui congelator suplimentar nu este o opțiune pentru nicio casă, deoarece trebuie să avem spațiul necesar pentru acesta și, deși există diferite tipuri de ladă frigorifică care pot să fie adaptate la toate spațiile, acestea nu pot fi întotdeauna adăugate cu ușurință.

Citeste si: Premiile BAFTA 2021. Lista completă a câștigătorilor

A priori, luarea deciziei de a cumpăra o ladă frigorifică drept congelator suplimentar va depinde în mare măsură de membrii familiei. Asta pentru că un congelator integrat în frigider va fi mai mult decât suficient pentru o singură persoană, dar poate începe să devină prea mic atunci când ai 3 sau mai mulți membri într-o familie.

În plus, nu trebuie să uităm că această decizie va trebui să fie întotdeauna însoțită de eliberarea spațiul necesar pentru depozitarea unei lăzi frigorifice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acesta este motivul pentru care a cumpăra o ladă frigorifică drept congelator suplimentar poate deveni o necesitate, deoarece familiile au nevoie de mai mult spațiu pentru a păstra și a menține mâncarea.

De asemenea, este o realitate că petrecem din ce în ce mai mult timp departe de casă, iar sosirea și posibilitatea de a ne bucura de mese rapide menținând în același timp o dietă sănătoasă și adecvată este întotdeauna o opțiune bună (mai ales dacă sunt copii acasă, cu ei fiind de obicei complicat, precum și costisitor). În plus, acum poți găsi lăzi frigorifice ieftine, care nu îți vor afecta foarte tare bugetul.

Confort mai presus de toate

După cum știi, în zilele noastre, activitățile pe care vrem să le desfășurăm și timpul liber sunt vitale, iar gătitul în fiecare zi inevitabil ne ocupă timpul în care ne-am putea ocupa de alte sarcini și activități.

Citeste si: Globurile de Aur 2021. Care sunt cele mai bune filme ale anului

Pentru mulți, consumul de alimente pregătite și/ sau congelate este sinonim cu mâncarea proastă. Dar realitatea este că într-o ladă frigorifică putem găsi o mare varietate de produse care ne vor salva de la multe mese și în același timp să ne permită să continuăm cu o dietă echilibrată și bogată.

În fiecare zi apar noi produse congelate în supermarketuri, dintre care multe sunt într-adevăr sănătoase și convenabile de utilizat, deoarece ne economisesc și foarte mult timp în bucătărie: legume bine tocate pentru mâncărurile noastre, orez cu conopidă sau broccoli, orez cu legume prăjite, tocate, fructe congelate (ideale

pentru smoothie-uri), legume sotate, fructe de mare și pește, etc.

Multe dintre aceste alimente, împreună cu mâncarea de casă congelată, vor umple spațiul congelatoarelor noastre și ne vor ușura zilele în timp ce mâncăm feluri de mâncare sănătoase.

Un congelator în plus în bucătăria ta!

Consumul de produse proaspete este ideal, dar nu putem păstra întotdeauna o cantitate mare de alimente în frigider atât de mult timp, pentru că, până să ne dăm seama, acestea vor ajunge într-o stare proastă, se vor strica și va trebui să le aruncăm.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din acest motiv și pentru a evita risipa de alimente, ideal este să cumpărăm produse proaspete de calitate și să le congelăm singuri, astfel încât să reziste mai mult. În plus, le putem păstra deja tăiate, tocate, în funcție de modul în care vrem să le folosim în viitor, pentru a le consuma. De exemplu, dacă cumpărăm o conopidă, o putem împărți în două: taie o parte în bucăți mici pentru a o folosi ca garnitură; iar cealaltă parte, în bucăți mai mari pentru a o găti în apă.

Citeste si: NOTEAZĂ: Cele mai frumoase citate despre căsătorie

A avea o ladă frigorifică în plus în bucătăria ta îți va permite să fii mai flexibil, pentru că vei ști că poți pregăti un fel de mâncare în doar 5 minute, ceea ce este foarte recurent atunci când apar evenimente neprevăzute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si