Close sidebar
Close sidebar

De ce sunt scumpe capsunile romanesti

Capsunele romanesti isi fac loc cu greu in pietele deja pline de fructe din import. Agricultorii se tem ca desi fructele noastre sunt naturale si dulci, nu vor avea loc langa cele aduse de peste mari si tari. Deocamdata, din cauza vremii capricioase, mare parte din recolta nu a fost deocamdata culeasa.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intre 7 si 12 lei costa acum un kg de capsune, cele mai multe, aduse din Grecia. Fructele de import stau pe tarabe chiar si o saptamana,iar cumparatorii fie cumpara de pofta, fie se uita si trec mai departe.

Pentru ca in supermaketuri sunt foarte multe fructe din import, producatorii romani spun ca cea mai mare cantitate de capsune o vor vinde direct de pe camp.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Petre Constantin are o cultura de 4 hectare numai cu capsune.

Petre Constantin: Se pare ca sunt mai putine fructe, dar cred ca vor fi gustoase si aromate. 5.58

Agricultorul are si o explicatie pentru fructele pe care le lauda: ingrasamantul natural le ajuta sa creasca normal, iar coacerea lenta le face dulci si aromate.

Tocmai de aceea, capsunile romanesti care au ajuns deja in piete sunt ceva mai scumpe.

Cine se grabeste sa guste din cele timpurii plateste pana la 20 de lei pe kilogram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI