Bebelușii născuți în ianuarie sunt binevoitori

Puii născuți în mijlocul iernii nu sunt la fel de ușor iritabili ca cei născuți în lunile călduroase, potrivit unui sondaj din 2014 care a raportat, de asemenea, că bebelușii născuți iarna sunt mai puțin iritabili decât cei născuți în restul anului.

Citeste si: VIDEO| Apartamentul care te poartă înapoi în timp

Bebelușii născuți în ianuarie au înclinații către sport

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform unui studiu, în Liga australiană de fotbal au fost cu 33% mai mulți tineri care au fost născuți în luna ianuarie.

Bebelușii născuți în ianuarie au șanse mai mari de a deveni medici
Cercetătorii au descoperit că bebelușii născuți în ianuarie sunt mai predispuși să devină medici când vor fi adulți față de bebelușii născuți în celelalte luni ale anului.

Citeste si: VIDEO| Descoperire înfiorătoare făcută de medicii de pe ambulanță

Bebelușii născuți în ianuarie ar putea deveni celebrități

Bebelușul tău un star? Da! Un studiu publicat de Journal of Social a descoperit un număr disproporționat de celebrități care susțin semnul astrologic Vărsător – ceea ce înseamnă că s-au născut intre 20 ianuarie și 18 februarie, scrie suntmamica.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si