Sfaturile de călătorie primite de la însoțitorii de zbor sunt utile pentru că ei își petrec aproape tot timpul călătorind prin lume și cazându-se în camere de hotel, potrivit Mirror.

Citește și: VIDEO- Litoralul românesc în plină efervescență: Prețurile cresc, dar turiștii vin în număr record

Olandeza Esther, membru al echipajului de cabină de la KLM, împărtășește în mod regulat trucurile ei de călătorie pe TikTok.

Tânăra stewardesă a emis recent un avertisment dur pentru turişti.

Citește și: Povestea de succes a Anei: cum a ajuns de la îngrijitoare la patroana unui magazin cu produse tradiționale din Spania? „Întotdeauna am muncit mult”

În scurtul videoclip de pe TikTok, însoțitoarea de bord i-a îndemnat pe oaspeții unui hotel să arunce „întotdeauna” o sticlă de apă sub pat atunci când intră prima dată într-o cameră de hotel.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Motivul invocat de Esther este acela de a „verifica că nimeni nu este sub pat" și trebuie să faci asta "fără să te apleci și să te uiți”.

Esther, stweardesa olandeză

Ideea este că, dacă sticla „nu iese pe cealaltă parte”, atunci ai putea dori să verifici în continuare și cel mai sigur este să fii alături de un membru al personalului sau de un coleg de călătorie din grup când faci asta.

"Dacă sticla iese fără probleme în cealaltă parte a patului, poți sta liniștit, nu e nimic periculos sub pat", spune Esther.

Cum verifici dacă nu sunt "spioni" în camera ta de hotel 

Ea nu este singura însoțitoare de bord care, în urma unor experiențe neplăcute, a împărtășit trucurile pentru a determina dacă ai vizitatori nedoriți în camera de hotel.

Demi Bonita, din Spania, i-a sfătuit pe turiști cum să verifice dacă a fost cineva în camera lor de hotel în timp ce erau afară.

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

Ea le-a sugerat celor 70.000 de urmăritori pe TikTok: „Puneți semnul cu „nu deranja” între ușă și toc, astfel încât să poți observa dacă cineva a fost în camera ta cât ai lipsit”.

Folosind lanterna, ea verifică întotdeauna sub pat, precum și în orice colțuri ale camerei, avertizând împotriva camerelor video ascunse, dar și a ploșnițelor.

Ea a adăugat: „Motivul pentru care ar trebui să vă verificați patul cu luminile stinse este că ploșnițele de pat sunt de fapt nocturne, așa că este mai probabil să fie afară și să-și caute prada”.

@esthertravels Get unready with me! ✈️ #getunreadywithme #myklmmoment #klm #klmcrew #crewklm #klmairlines #klmroyaldutchairlines #flightattendant #stewardess #workingmode #cabincrew #cabincrewlife #cabincrewgirls #flightattendantlife #aviationlife #aviation #uniform #royalbue #trend #viral #viralvideo #fyp #viral #viralvideo ♬ Sunroof

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si