De la primele ore ale zilei este important să fim atenți cu alimentația. Trebuie să ne luăm energia din preparatele care au vitamine și care ajută la imunitate. În această perioadă sistemul nostru imunitar trebuie protejat, asta pentru a nu ne confrunta cu răceli sau probleme de sănătate.

Citește si: Cinci legume pe care le poți păstra la congelator peste iarnă. Trucurile gospodinelor

Celebrul medic român ne recomandă ca zilnic, înainte de a pleca de acasă, să mâncăm o proteină, fie că este brânză, ou sau carne. Vitaminele și alimentația protejează sistemul imunitar și ajută la o sănătate cât mai bună.

Sfaturi pentru o viață mai bună

Pentru a avea un sistem imunitar cât mai întărit este bine ca în fiecare zi să consumăm și o proteină. Doctor Monica Pop a mărturisit că șansele de îmbolnăvire vor fi mult mai mici, iar mecanismul de apărare va acționa.

Citește si: VIDEO- Alertă alimentară în România: o bacterie a fost descoperită în mai multe sortimente din acest produs

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aproape toată populația are deficit de vitamina D3, motiv pentru care este expusă la îmbolnăviri și probleme de sănătate. Medicul recomandă ca în fiecare zi să se consume o proteină înainte de a pleca de acasă. Mai exact, brânza este recomandată, dar și altele precum și un șunca și oul.

Citește si: VIDEO- Asta-i România! Drumul brânzei de Sibiu

Dr. Monica Pop a declarat că sistemul imunitar ar trebui să fie protejat, motiv pentru care este recomandat ca în fiecare zi să se consume alimente pline de proteine, dar și vitamine. Brânză are numeroase beneficii asupra organismului și reduce riscul bolilor de inimă, dar mai ales te ajută să trăiești mai mult.

Dacă dorești să-ți păstrezi sănătatea inimii este recomandat să mănânci zilnic brânză, iar acest aliment te ajută și la îmbunătățirea colesterolului. Brânza reduce riscul de a dezvolta diabet zaharat.

Citește si: Ce se dă de pomană de Acoperământul Maicii Domnului. Pe 1 octombrie se face pomenirea celor trecuți la cele veșnice


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si