MIlionarul Adrian Porumboiu, fostul proprietar al grupului Racova, care exploatează 35.000 de hectare în Vaslui, şi-a trims avocaţii să încerce să-i recupereze imperiul agricol, pe care l-a vândut în anul 2015, noteaza "Ziarul financiar".  "Adrian Porumboiu a vândut acţiunile în baza unui contract care nu a fost respectat. Acest contract prevedea ca domnul Porumboiu să fie eliberat de obligaţiile pe care le avea faţă de bănci, de executările silite, şi să-i fie vândute anumite bunuri, neesenţiale pentru activitatea agricolă- la un preţ stabilit. 

Adrian Porumboiu a semnat un contract, a predat nişte bunuri, iar pentru că nu i s-au îndeplinit condiţiile impuse cumpărătorului, vrea să rezoluţioneze (să desfiinţeze- n.red.) acest contrac t”, a declarat Emil George Ioani, avocatul lui Adrian Porumboiu, pentru zf.ro. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru a desfiinţa contractul de vânzare-cumpărare, Adrian Porumboiu, care este haituit acum prin instante de banci si executori, a acţionat în instanţa compania Babylon Overseas din Emiratele Arabe Unite, acţionarul majoritar al grupului Racova, însă reprezentantii partii sunt de negăsit, sustine avocatului omului de afaceri in "Ziarul financiar". 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si