Atmosfera a fost una destul de tensionată săptămâna trecută în Casa Iubirii. După altercația dintre Bianca și Nona, oprită în cele din urmă de Andreea Mantea, lucrurile par acum să se liniștească, iar Emma este cea care e în centrul atenției.

Emma a recunoscut! Cine este băiatul care i-a furat inima 

În ediția de sâmbătă, Emma a făcut dezvăluiri legate de băiatul pe care l-a cunoscut pe TikTok și pentru care are sentimente.

Cu toate acestea, concurenta a declarat că tânărul nu poate veni în emisiune.

Citește și: Emoții mari pentru concurenții din ,,Casa Iubirii''. Andreea Mantea va anunța cine va părăsi concursul

Cei doi au tot ținut legătura online, formându-se o prietenie frumoasă. Întrebată dacă ea a fost cea care i-a trimis adresa de la hotel băiatului respectiv, Emma a mărturisit că o prietenă de-a ei a recurs la acest gest, iar ulterior a primit și buchetul de flori cadou.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, Andreea Mantea și-a dorit să afle care ar fi motivul pentru care tânărul nu ar putea să ajungă personal în Casa iubirii pentru a o cunoaște mai bine pe Emma și a face parte din emisiune drept concurent. Concurenta a dezvăluit că i-a propus acest lucru, însă el i-a răspuns că locuiește în Germania și că are alte priorități și nu poate veni în România pentru o perioadă mai lungă de timp.

Citește și: Discuții aprinse în Casa Iubirii! Nona și Bianca, la un pas de altercație

„El a zis că ar putea veni să stea două săptămâni, o lună doar că mai mult nu poate garanta! ”, a spus Emma, potrivit KanalD.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si