Discutăm acum despre un subiect care ne privește pe toți, fie că o recunoaștem, fie că nu. Senzația de balonare este asociată cu mesele bogate, la care nimeni nu vrea să renunțe.

Băuturile carbogazoase pot conduce la senzația de balonare

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Care sunt cauzele care pot conduce la senzația de balonare?”

Lygia Alexandrescu, nutriționist: „Dacă vorbim despre greșelile pe care le facem, în primul rând, săritul peste micul dejun, a mânca mai târziu în a doua jumătate a zilei.

De asemenea, atunci când se consumă alimente combinate incorect putem obține același lucru, băuturile carbogazoase care pot conduce la senzația de balonare și să nu uităm tot ce înseamnă produse fără grăsimi.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Ne puteți da exemple concrete de produse care pot conduce la senzația de balonare?”

Lygia Alexandrescu, nutriționist: Ar trebui să nu combinăm incorect. Fructele nu se combină între ele, prăjitul alimentelor poate conduce la senzații de balonare. Deci acestea ar fi câteva motive pentru care ne balonăm, dar balonarea poate fi cumva și un simptom al unei probleme mai grave de sănătate.

Trebuie excluse problemele organice, problemele sistemice și asta o face doar medicul, în cabinet.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si