Biserica Sfanta Treime din Urziceni este, probabil, primul lacas de cult supravegheat video cu o camera de luat vederi montata in altar. Cel mai probabil, masura a fost luata pentru a descuraja orice gand necurat al enoriasilor in legatura cu banii din cutia milei. In ultima vreme, mai multe biserici din tara au fost sparte de hoti, care au plecat cu tot ce au gasit in altar.


Camera de supraveghere a fost montata chiar deasupra intrarii in altar si filmeaza in sistem 360 grade, atat pe timp de zi cat si noaptea.
Deasupra camerei se afla o cruce de lemn iar dedesubt mai multe icoane.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In urma cu o jumatate de an, la Biserica Sfanta Treime din Urziceni, parintele Claudiu Buza a fost oprit de la slujire si i-a fost interzis accesul in lacasul de cult. Preotul, care era extrem de iubit de enoriasi, a fost suspendat pentru ca a refuzat sa-l pomeneasca in slujba pe superiorul sau ierarhic,  episcopul Vincentiu Grifoni, in semn de protest pentru acordul semnat

de conducerea Bisericii Ortodoxe Romane la Sinodul de la Creta. Ulterior, incuietorile de la usile bisericii au fost schimbate si au fost instalate camere de luat vederi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si