"Aleea Celebritatilor” este un proiect initiat in 2011, marii actori ai Romaniei fiind omagiati prin atribuirea unei stele pe bulevardul din Piata Timpului. De atunci, au primi stele mari actori ca Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea, Ion Caramitru, Horatiu Malaele, Maia Morgenstern sau Marin Moraru. 

Pe 14 decembrie 2011 a venit randul Stelei Popescu, actrita la Teatrul de Revista, sa primeasca o stea, gest care l-a scandalizat pe Victor Rebengiuc, care s-a intrebat de ce nu a primit aceasta onoare sotia lui, Mariana Mihut, o apreciata actrita. 

“Pai, are Stela Popescu stea inaintea Marianei Mihut? Cum adica? Pai, cine e Stela Popescu, care spune aceleasi bancuri de 50 de ani, si cine e Mariana Mihut, care are un repertoriu de roluri extraordinare facute pana acum?”, a declarat Rebengiuc intr-un interviu pentru ziarul Ring.  “Fiecare e liber sa gandeasca ce vrea. Nu ma intereseaza subiectul”, a reactionat Stela Popescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In schimb, prietenul Stelei, Alexandru Arsinel, a fost mult mai vehement.  “Este o iesire in stilul lui Rebengiuc, mitocaneasca, atat. Nu este nimic surprinzator pentru colegii care il cunosc, dar este caraghios, efectiv caraghios, un om probabil macinat de o anumita stare a lui negativa(...)

Din toata treaba asta nu sufera Stela, sufera nevasta lui, Mariana Mihut. Sufera si probabil ca a suferit”,  a declarat Alexandru Arsinel. Ulterior, atat Mariana Mihut, cat si Arsinel, au primit o stea pe “Aleea Celebritatilor”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si