Carismatic și talentat, Barış Kılıç are multe admiratoare în întreaga lume. În copilărie, celebrul actor era extrem de timid și nici prin cap nu îi trecea că va fi privit la unison de milioane de oameni.

"Am crescut în satul Malatya, înconjurat de vaci și măgari... Eram un copil timid în școala primară...",  este mărturisirea emoționantă pe care actorul a făcut-o în cadrul unei emisiuni online, citată de publicația Aksam.

Fotbalul pe care l-a practicat din adolescență până când a fost admis la facultate l-a ajutat să aibă încredere în el și să fie apreciat de cei din jur, dar și să depășească momentele dificile din copilărie. Barış Kılıç provine dintr-o familie de intelectuali, tatăl său fiind învățător, cu venituri modeste, însă cu valori morale solide. Primii bani i-a câștigat în perioada de început vânzând apă în piață și a muncit de când se știe pentru a-și ajuta familia și a-și împlini visul de a deveni actor. Valorile pe care le-a primit în copilărie încearcă să le transmită mai departe și fiilor săi, Batu și Emir pe care îi are împreună cu Ayşegül Kılıç.

Pe Barış Kılıç îl puteți urmări în rolul Ömer Unal, din serialul ”O dragoste”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

SURSE

 

https://www.aksam.com.tr/magazin/kizilcik-serbetinin-omeri-baris-kilic-yillar-sonra-itiraf-etti/haber-1468765

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/omur-gedik/uzay-ussu-gibi-bir-hayvan-hastanesi-42466194

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si