Povestea de viata a romanului care a cucerit Polul Nord e spectaculoasa. A petrecut 9 ani de inchisoare pentru infractiuni extrem de grave, apoi a starnit admiratia intregii lumi, dupa ce a reusit sa termine competita 6633 Arctic Ultra, desfasurata la Cercul Polar.

Competitia este considerata una dintre cele mai dure din lume, iar romanul este cel de-al 20-lea concurent din istorie care a reusit sa parcurga pana la final cei 563 de kilometri pe temperaturi chiar si de -60 de grade.

In cartea „27 de pasi”, Tiberiu a vorbit despre trecutul sau dureros. A fost condamnat pentru jafuri armate si tentativa de omor. Devenise un „expert” al jafurilor, astfel incat nu avea nevoie de mai mult de 3 minute pentur a fura o masina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Cu manusile direct pe maini si inarmati bine, am parcat ilegal, direct pe trotuar, ceea ce intr-o tara obsedata de corectitudine ca Austria poate atrage atentia imediat. Am mers intins spre intrare, ne-am tras mastile pe fata. Am navalit in magazin cu pistoalele la vedere si, in cateva secunde, cei doi vanzatori speriati de moarte erau legati de calorifere cu zipuri – benzile alea subtiri din plastic, cu care se strang capacele la jentile masinilor.

Am golit tot ce era de golit intr-un rucsac mic si, cu un pas la fel de masurat, ne-am indreptat spre masina avand grija sa nu conducem prea nebuneste, nu cumva sa atragem atentia”, precizeaza Tibi in cartea „27 de pasi”, potrivit adevarul.ro.

In carte, el a vorbit si despre copilaria lui, dar alergatul care l-a facut celebru in intreaga lume.

Cititi mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si